Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

Vakantie

Vakantie

Heerlijk op vakantie

Gaat u wel eens op vakantie? Dan bent u niet de enige in Nederland. In 2014 ging bijna 80% van de Nederlanders op vakantie. De vakantiegangers gingen gemiddeld 2,8 keer op vakantie. Dat is dus bijna drie keer! Vroeger was het niet vanzelfsprekend om op vakantie te gaan. Alleen rijke mensen gingen naar het buitenland. Tegenwoordig is het voor meer mensen weggelegd om op vakantie te gaan naar het buitenland. Dat kan op verschillende manieren. Zo is het mogelijk om per vliegtuig, auto, bus, of (bus)camper naar de bestemming te gaan. Bekijk hieronder enkele artikelen die te maken hebben met vakantie. Bekijk hieronder enkele categorieën:

Camper

camper
Met een camper kunt u rijdend naar uw vakantiebestemming toe gaan. Klik voor meer informatie over dit ontwerp op camper.


Vliegen

Vliegen
Voor alles over vliegen met een vliegtuig, kunt u naar de daarvoor bestemde pagina gaan. Kijk bijvoorbeeld op Goedkope vliegtickets naar Lille.

Vakantie Down Under

Vakantie down under
Hoe ziet uw vakantie Down Under eruit? Bruisende steden als Sydney en Melbourne bezoeken? Of gaat u op zoek naar de wereldberoemde kiwi’s in Nieuw-Zeeland? Ontdek de mogelijkheden in Australië en Nieuw-Zeeland.

Verre reizen

verre reizen
Mooie verre reizen maken is een droom van velen. Lees hier meer over een vakantie naar Zuid-Afrika en Mauritius. Wordt uw droom werkelijkheid?

Zeilen

zeilvakantie

Toe aan een minder doorsnee vakantie? Ga dan eens op zeilvakantie! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u er meer over!

Stedentrip

Parijs

Stedentrips worden steeds populairder! Wilt u graag op stedentrip? Dan zijn Parijs en Londen aanraders! Of wat dacht u van een weekendje Giethoorn?  

 Vakantieverblijven

vakantieverblijf

Op vakantie wilt u uiteraard ook ergens verblijven. Waar verblijft u het liefst? Op de camping, in een hotel, appartement of wellicht uw eigen vakantiehuis

Vakantie is heerlijk. Wilt u optimaal genieten van uw reis en stressvrij begin van de vakantie? Zorg er dan voor dat u voorbereid op vakantie (reisverzekering) gaat. Gaat u met uw eigen zeilboot op vakantie of huurt u een zeiljacht van familie, vrienden of vage kennissen? Vergeet deze dan niet te verzekeren! Bij DMW kunt u makkelijk online zeilbootverzekeringen vergelijken en de goedkoopste direct afsluiten. Of lees meer over vakantie in Spanje. Heeft u huisdieren en gaat u op vakantie? Klik hier voor de mogelijkheden.

Overige blogs:
Wat neem je mee als je gaat backpacken?