Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Lekker op ski vakantie in de sneeuw

Je moet op tijd boeken, want de gaafste en beste plekken zijn zo snel weg altijd! Waar ga je naartoe, dat is ook dit keer weer de vraag. Je kan heel veel verschillende kanten op, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk of Italië. Je hebt nog meer plekken maar dit zijn toch wel de meest bezochte plekken in Europa. Ik ga zelf vertellen over Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Graag geef ik je wat tips voor de ideale bestemming voor jouw ski vakantie.

Ski vakantie in Oostenrijk

Je kan in Oostenrijk heel veel verschillende sporten beoefenen in de winter. Je kan zowel Langlaufen, Skiën en Snowboarden. Dit land is ook niet verkeerd als je houdt van een lekkere winterse wandeling. Het land heeft het goed voor elkaar wat Ski Scholen betreft, dus je kan hier heel goed je kind op skiles laten gaan. Oostenrijk heeft zo’n 76 wintersportgebieden met ruim 22.000 km aan piste.

Frankrijk

Voor beginners maar ook voor de meer gevorderden is Frankrijk een prima wintersportbestemming. Begin jaren dertig begon de wintersport zich te ontwikkelen in Frankrijk. Frankrijk heeft ruim 8000 km aan piste, met de beste mogelijkheden ter wereld in de sporten: skiën, snowboarden, free-riden en langlaufen.

Italië

Ook in Italië kun je goed terecht voor een ski vakantie. Italië heeft geweldige faciliteiten die te danken zijn aan de evenementen die zich regelmatig afspelen in Italië. Wat dacht je van de Olympische winterspelen van 2006 in Turijn? Voor een ski vakantie in Italië is steeds meer belangstelling. Wintersporters houden er van om nieuwe plekken te verkennen. Want zeg nou zelf, elk jaar naar dezelfde plek is op een gegeven moment ook niet leuk meer toch? Ik hoop dat je zelf nu iets verder bent gekomen in jouw zoektocht naar een gave plek voor jouw ski vakantie, wie weet heb jij jouw reis vanavond al geboekt!

BedrijfExpert • november 27, 2017


Previous Post

Next Post