Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

Bouw en tuin

Hekwerken

Hekwerken
Hekwerken geven uw tuin een mooie en veilige uitstraling. Er zijn verschillende soorten hekwerken. Ga snel naar de pagina voor hekwerken.

Bouwbedrijven


Bouwbedrijven hadden zich bezig met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van projecten, denk ook aan BIM. Lees meer over bouwbedrijven

Verfwinkels


Bent u schilder, of gaat uw eigen huis schilderen? Dan bent u vast op zoek naar goedkope verf! Op Focus on Values vindt u de goedkope verfwinkels.

Bouwchemische producten


Als u op zoek bent naar bouwchemische producten, dan bent u hier op de juiste pagina! Onder ander noppenfolie, vloercoating en impregneermiddel.

Riool ontstoppen

Riool ontstoppen
Is uw riool verstopt? Dan is het nodig om uw riool te laten ontstoppen. Klik op riool ontstoppen voor meer informatie.

Vloeren

Vloeren
Voor de beste vloeren klikt u hier. Onder andere voor ondervloeren en plinten! 

Sierbestrating

Sierbestrating
Sierbestrating zorgt ervoor dat uw tuin er mooi uit ziet. Lees meer over tuintegels, betontegels en andere sierbestrating.

Cultuurtechniek

Cultuurtechniek
Cultuurtechniek is de allesomvattende term voor bijvoorbeeld water- grond en landbeheersing. Denk aan onkruidbestrijding, gladheidsbestrijding en maaikorven.

Adviesbureaus

Adviesbureaus
Bouwkundige adviesbureaus zijn er om advies te geven op bouwkundig gebied. Denk daarbij aan bouwkundige keuringen, bouwkundig onderzoek of allerlei andere soorten bouwadvies.

Chaletbouw


Een tweede huis hoeft niet langer een gekoesterde droom te blijven. Ontdek de mogelijkheden van een eigen chalet. Het ultieme vakantiegevoel altijd binnen handbereik! Lees meer over chaletbouw.

Graszoden

Graszoden
Graszoden leggen is niet moeilijk. Het vergt alleen een goede voorbereiding.
Lees meer over het leggen van graszoden. 

Zwembaden

zwembad

Een privézwembad; we zouden het allemaal wel willen. Ontdek de mogelijkheden en creëer uw droomzwembad!

Machines en gereedschap

machines en gereedschap

In de bouw wordt uiteraard gebruik gemaakt van machines en gereedschap. Lees er alles over! 

Muurafdekkers

afdekker

Afdekkers verlengen de levensduur van uw metselwerk en geven het ook een luxueuze uitstraling. Klik voor meer informatie. 

Hoveniersbedrijven


Uw tuin, een plek waar u het hele jaar door van wilt kunnen genieten. Genieten van de eerste zonnestralen, een barbecueën met vrienden of een wintertuin. Heeft u geen groene vingers? Of gewoon weg geen tijd om uw tuin te onderhouden? Een hoveniersbedrijf biedt uitkomsten.

Kunstgras


kunstgras

Kunstgras is de ideale vervanger van gras. Natuurlijke uitstraling, maar weinig onderhoud. Alleen nog maar genieten van een mooi gazon dus! Bekijk diverse kunstgras tips.