Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Verhuizen? Bij Monsol vind je alles voor in én om het huis!

Bij Monsol in Ermelo vind je werkelijk alles wat je maar nodig kunt hebben in of rondom je woning. Of je nu een terrasoverkapping wilt bouwen, een zonnescherm wilt plaatsen of op zoek bent naar een pvc-vloer of een nieuwe boxspring. In de ruime showroom is alles met eigen ogen te bewonderen.

Zonwering

Monsol is onder meer specialist in zonwering in alle soorten en maten. Zo kun je er terecht voor uitvalschermen, terrasschermen, screens, rolluiken, markiezen en markisolettes. Je leest het al: zonwering voor zowel aan het huis of voor in de tuin. Dankzij Monsol houd je het ‘s zomers binnen lekker koel, terwijl je in de tuin niet hoeft te verbranden!

Woninginrichting

Ook voor binnen ben je bij Monsol aan het juiste adres. Het assortiment bevat onder meer een keur aan horren en gordijnen. Afhankelijk van je voorkeur kun je gaan voor plissé-hordeuren, een raamhor, inzethorren, shutters, rolgordijnen, duo-rolgordijnen, vlinderjaloezieën, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plisségordijnen, silhouettes of facettes. Zie je dankzij al deze mogelijkheden door de gordij…, eh, de bomen het bos niet meer? Op de website van Monsol worden alle soorten gordijnen en horren nader toegelicht.

Verder kun je ook terecht voor diverse soorten vloeren. Van pvc tot linoleum en van vinyl tot laminaat. Liever tapijt? Ook dat is verkrijgbaar bij Monsol. Bovendien kun je door de specialisten van Monsol je trap laten bekleden.

Outdoor

Op het gebied van buitenleven is Monsol eveneens je ideale partner. Doordat het alleen samenwerkt met bekende merken als Allround, Condoor, Stobag, Solarlux en Palazzo ben je zeker van ultieme degelijkheid. Voor het bouwen van carports of verandadaken, het plaatsen van garagedeuren of balkonbeglazing of een windscherm voor in de tuin klop je bij Monsol aan. De vakmensen zorgen ervoor dat alles perfect in elkaar gezet wordt. Doe je dit liever zelf, dan kan dit natuurlijk ook.

Slaapcomfort

In dat laatste geval is het goed voorstelbaar dat je na het klussen moe bent geworden. Gelukkig kun je dan uitrusten in een comfortabele boxspring, die je tevens bij Monsol kunt aanschaffen. Je vindt er luxe, hoogwaardige bedden van het Belgische merk Axelssøn. Welterusten!

BedrijfExpert • juni 4, 2019


Previous Post

Next Post