Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Tips om de waarde van je huis te verhogen

Niet alleen is een verbouwing, aanbouw of renovatie fijn voor jezelf, aangezien je er waarschijnlijk nog wel even in blijft wonen. Het helpt je ook bij de uiteindelijke verkoop van het huis aangezien je de meerwaarde van je woning er mee verhoogt. In dit artikel word je wat meer bijgeleerd over manieren om de meerwaarde van je woning te verhogen.

Een veranda

Door een aanbouwproject te beginnen verhoog je de meerwaarde van je woning bij een aanzienlijk bedrag. Het ligt er natuurlijk aan wat de materialen van je aanbouw zijn en hoe groot deze is. Bovendien voegt een veranda of soortgelijke aanbouw een geweldige sfeer toe aan zowel je huis en je tuin en is het zeker een aanrader. Indien je hierin bent geïnteresseerd kan je vrijblijvend een gesprek inplannen met een verandaspecialist.

Dakkapel

Door bijvoorbeeld een zolderkamer van een dakkapel (groot of klein) te voorzien verhoog je ook de meerwaarde van je woning, bovendien geeft dit een stuk meer ruimte en sfeer op de zolderkamer. Je kan er ook voor kiezen om een balkon te laten maken als je deze nog niet hebt, dat is een sfeermaker voor elke woning.

Renovatie

Met renovatie kom je een heel eind, zo kan je bijvoorbeeld de badkamer renoveren met tijdloze materialen en kleuren. Hierdoor kan je zelf kiezen wanneer je de woning verkoopt. Indien je geen tijdloze kleuren en materialen gebruikt zal je de woning waarschijnlijk in een bepaalde periode moeten verkopen, wat onnodige stress verzorgt en ook gewoon onhandig is. Hetzelfde geldt vanzelfsprekend voor het renoveren van de keuken. Daarbij dien je er aan te denken dat het verstandig is om kwalitatieve apparatuur te kiezen, maar een redelijk simpele uitstraling. Op het gebied van kastdeurtjes en dergelijke zaken is het verstandig om geen ingewikkelde designs te kiezen.

 

BedrijfExpert • april 10, 2018


Previous Post

Next Post