Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Besparen op je telefoonkosten

Iets wat iedereen tegenwoordig wel heeft is een mobiele telefoon. Zelfs bijna iedereen heeft wel een smartphone. Maar aan de mooie kanten die de connectiviteit tegenwoordig biedt zitten ook negatieve kanten, namelijk dat het zoveel geld kost. Hier een aantal tips om te besparen op je telefoonkosten.

Abonnement

Als eerste is het van belang om een abonnement te zoeken wat echt bij jou en jouw gebruik past. Hierdoor betaal je niet teveel en hou je ook bijna niets over.  Het is natuurlijk zonde als je iets niet gebruikt maar je er wel voor betaald. Er bestaan aanbieders waar je jou niet gebruikte belminuten of sms’jes en MB’s mee kunt nemen naar de volgende maand. Dit is handig als je veel op reis bent en in het buitenland zit. Wat ook een voordeel is dat je een abonnement met een toestel af kunt sluiten. Zo hoef je niet te betalen en kun je toch gebruik maken van de nieuwste telefoons.

Sim only

Je kunt er ook voor kiezen om een goedkope sim only abonnement af te sluiten. Zo betaal je maandelijks een stuk minder voor je telefoon dan met een abonnement. Dit is een optie waar alleen wel een nadeel aan zit. Je moet wel zelf een telefoon hebben of kopen. En die zijn vaak nog duur. Daarnaast heb je hierbij niet te maken met een zogenoemde BKR-Registratie. Dit is een registratie als je geld leent of andere producten leent of leaset. Hierdoor kun je minder lenen als je naar de bank gaat voor een hypotheek of iets dergelijks.

Prepaid

Mocht het nou voorkomen dat je echt zelden of nooit belt of op internet zit met je telefoon, of ben je toch vaak op plekken waar er wifi aanwezig is dan kun je er natuurlijk ook nog gewoon voor kiezen om een prepaid kaart te houden. Zo betaal je niet per maand en zit er nergens aan vast.

 

BedrijfExpert • april 10, 2018


Previous Post

Next Post