Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Beveilig je terrein met een hekwerk

Ben je op zoek naar de perfecte oplossing voor extra terreinbeveiliging? Op bijvoorbeeld je bedrijventerrein of als omheining om jouw huis? Dan zijn spijlenhekwerken misschien wel wat voor jou. Een spijlenhekwerk gaat goed samen met een strakke en moderne tuin. Daarnaast zijn er ook veel verschillende mogelijkheden. Veel spijlenhekwerken zijn voorzien van een puntenkam op de bovenligger. Deze puntenkam maakt het voor ongewenste bezoekers onaangenamer om over het hekwerk te klimmen. Zo’n inbraakwerende puntenkam is ideaal om meer veiligheid op bijvoorbeeld jouw bedrijventerrein te creëren.

In deze blog lees je meer over spijlenhekwerken. Daarnaast breng ik je op de hoogte van dé partner voor hekwerken.

Veiligheid voor de kinderen

Niet alleen worden spijlenhekwerken toegepast op bedrijventerreinen en bij particuliere woningen. Ook zie je de hekwerken veel terug bij scholen en kinderdagverblijven en rondom allerlei speelterreinen. Hiermee voorkom je bijvoorbeeld dat kinderen zomaar een drukke weg oversteken.

Laat een hekwerk plaatsen door een professional

Uiteraard is het van belang dat het hekwerk dan voldoet aan belangrijke eisen. Het moet zo veilig mogelijk blijven voor de kinderen. Een spijlenhekwerk moet zo geplaatst worden, zodat beklemming en inklimmen niet meer mogelijk is. Hoe vervelend zal het zijn als een kind vast komt te zitten tussen het hekwerk? Zorg er daarom voor dat het plaatsen van een hekwerk op een veilige en professionele manier gebeurt.

De partner voor hekwerken

Wil je ook een veilige afscheiding in je tuin? En jouw terrein afschermen van onbevoegden? Een partner die je kunt inschakelen voor spijlenhekwerken is TIMBERSTEEL Hekwerken. Neem gerust eens een kijkje op de website van TIMBERSTEEL en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Zo kun je hier ook een schuifpoort kopen. Met een schuifpoort kun je jouw doorgang een functionele, stijlvolle en betrouwbare afsluiting geven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een lage of kleine poort, maar ook voor een hoge en grote poort. En ga je voor een handmatige of elektrische aandrijving?

Laat je verrassen door de verschillende opties en kies voor meer veiligheid op jouw terrein!

hekwerkschuifpoortspijlenhekwerk

BedrijfExpert • augustus 15, 2018


Previous Post

Next Post