Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Voorbereid op vakantie

Het zou je maar overkomen. Tijdens je reis naar Australië zit je 24 uur vast in China. Niemand die daar natuurlijk rekening mee houdt. Je beschikt niet over de juiste valuta en sterft van de honger.

Helaas is een betaalpas uit Nederland niet bij iedereen gewild en willen we niet met teveel contant geld rondlopen. Het hebben van een kredietkaart brengt veel voordelen met zich mee en kan op situaties als deze dan ook een life saver zijn!

Voordelen van een kredietkaart

Momenteel staat het betaalsgemak op nummer één en willen we ongestoord overal en op elk moment van de dag gebruik maken van een betaalpas. Met een kredietkaart zijn we niet gebonden aan beperkingen en kunnen we de hele vakantie er op los gaan. Daarnaast komt het hebben van een kredietkaart erg van pas bij het bestellen op buitenlandse websites of het boeken van een hotel.


Aankopen met een kredietkaart zijn vaak verzekerd tegen verlies en diefstal . Dit geldt ook voor online aankopen. Wanneer producten niet worden geleverd kunnen deze simpelweg geannuleerd worden. De kosten hiervan worden dan ook niet afgeschreven.


Betalingen worden uitgesteld tot aan het eind van de maand en kunnen onder voorbehoud betaald worden in delen. Daarnaast zijn kredietkaartmaatschappijen voorzien van een relatief goede klantbediening en bied men geregeld extra promotie voor kaarthouders.


Doordat een kredietkaart veel voordelen met zich meebrengt kunnen ook studenten hier gebruik van maken. Deze worden vaak met een beperkte uitgavelimiet aangeboden.

BedrijfExpert • februari 28, 2017


Previous Post

Next Post