Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

De meest populaire Nederlandse artiesten van dit moment

Een van Nederlands’ grootste exportproduct zijn onze DJ’s. Martin Garrix, Armin van Buuren, Hardwell, ga zo maar door. Maar ook onze artiesten bestormen de Nederlandse hitlijsten. Benieuwd welke artiesten momenteel erg populair zijn in deze hitlijsten? Wij hebben onze 3 favorieten voor jou op een rijtje gezet.

Broederliefde

We kunnen niet meer om ze heen: Broederliefde. Ze stonden afgelopen jaar steeds met meerdere hits in de top 40. Hun album ‘Hard work pays off’ brak zelf een record van Frans Bauer!

Ronnie Flex

Na zijn megahit met Lil Kleine hebben wij Ronnie Flex in ons hart gesloten. Of hij nu een hit heeft met Broederliefde, Lil Kleine of Frenna, of een ‘solo’ hit uitbrengt: een hit wordt het zeker.

Kensington

Eigenlijk een band, maar ook Kensington mag zeker niet ontbreken in dit rijtje. Eind oktober brachten ze hun nieuwe album uit en in november stonden ze 3 keer in een uitverkocht Ziggo Dome. Elke single wordt een hit, ze winnen prijs na prijs en ze weten een steeds breder publiek te bereiken.

Wat zijn jouw favoriete artiesten van eigen bodem? Wij zijn benieuwd! Ondertussen genieten wij nog even van de muziek van bovenstaande én andere bekende artiesten uit Nederland. Wat zeg nu zelf, zo slecht doen we het toch helemaal niet op muzikaal gebied?

BedrijfExpert • maart 2, 2017


Previous Post

Next Post