Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Motorliefhebbers opgelet!

Ben je een motorliefhebber? Van starters tot ervaren motorrijders, in dit artikel vind je alle informatie.

Op je motor de kou trotseren

In Nederland is het weer wisselvallig. Zo kan het in de winter flink vriezen en in de zomer tropisch warm zijn. Motorrijders hebben in de winter dan ook de grootste moeite om de glimmende kant van hun motor boven te houden en op een zomerse dag staan ze te zweten voor het stoplicht. Maar echte motorliefhebbers worden hier ‘niet warm of koud van’. Jij ook niet? Onderstaand een aantal tips, zodat je ook in de winter veilig de weg op gaat.

– Olie verversen en filter vervangen.
– Controleer het niveau van je koelvloeistof en kijk of er voldoende anti-vries in het systeem zit.
– Gebruik valbeugels.
– Zorg ervoor dat er voldoende profiel op je banden zit.

Zonder motor de winter in

Wanneer een motor de hele winter niet van z’n plek komt, kan dit negatieve invloed hebben op de conditie van je motor. Zonde, want het aanschaffen van een motor is een flinke investering. En wanneer de eerste zonnestralen weer tevoorschijn komen, wil je natuurlijk direct de weg op met je motor. Zo is het slecht voor je accu wanneer je tijdens de wintermaanden niet naar je motor omkijkt. Verder zijn er nog een aantal belangrijke zaken waar je op moet letten. Een specialist op het gebied van motoren kan je hier alles over vertellen, bijvoorbeeld: motorwinkel Gebben Motoren.

Motorkleding

Hoewel veel motorrijders zich nogal ‘zomers’ kleden als ze gaan rijden, is motorkleding toch het belangrijkste deel van hun uitrusting. Motorkleding moet niet alleen comfortabel zitten, maar ook bescherming bieden. Op een motor ben je namelijk erg kwetsbaar. Er zijn dan ook bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het ontwerpen en verkopen van motorkleding. Eén van die bedrijven is Rev’it motorkleding. Van Rev’it handschoenen tot een Rev’it motorpak, heel veel motorzaken verkopen dit populaire merk. En dat is niet zo gek, want het is het beste merk van eigen bodem. Bij echte motorliefhebbers hangt dit merk dan ook in de kledingkast. Heb jij al kledingitems van dit merk in je kledingkast hangen?

BedrijfExpert • maart 9, 2017


Previous Post

Next Post