Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Wat neem je mee als je gaat backpacken?

Backpacken is heel populair deze dagen. Voor de meeste mensen is dit nog wel redelijk nieuw en weten ze niet echt wat ze wel en niet mee moete nemen. Met je koffer slepen is namelijk niet echt heel handig. Wat moet je daarom allemaal meenemen als je gaat backpacken? Aan het eind van dit artikel weet je genoeg.

De tas zelf

Het klinkt misschien erg logisch, maar als je gaat backpacken moet je dus ook een backpack kopen. Dit is niet zomaar gedaan jammer genoeg. Naast het feit dat het nog redelijk duur kan zijn, is er ook heel veel aanbod. Het is dus zeker aan te raden dat je je wel hierin verdiept. Je wilt uiteindelijk niet rondlopen met een verkeerde backpack op je rug. Het is natuurlijk wel aan te raden om niet te gaan zoeken naar de allergoedkoopste backpack. Je moet er natuurlijk heel je vakantie mee rondlopen dus een goede backpack is erg belangrijk. Bij het aanschaffen moet je dus opletten op dingen als ondersteuning van je rug, maar ook de inhoud van de tas. Bedenkt van tevoren of je veel of weinig mee gaat nemen en stem hierop de inhoud af.

Schoenen

Backpacken doe je niet op de slippertjes. Nee je moet goede wandelschoenen aanschaffen. Als je bijvoorbeeld gaat hiken is het belangrijk dat wandelschoenen koopt die goed bij je voeten aansluiten. De schoenen moeten een goede grip hebben zodat je niet valt als je een moeilijk stukje moet beklimmen. Als laatst is het aan te raden om de schoenen van tevoren in te lopen. Tijdens je vakantie is het vreselijk als je na 2 dagen rondloopt met heftige blaren. Dat maakt de vakantie er ook niet leuker op.

Kleding

In een backpack kan je niet heel veel kleding meenemen. Neem dus genoeg ondergoed en shirtjes mee. Daarnaast is het ook belangrijk dat je rekening houdt met de temperatuur. Als je naar een land gaat waar het nogal veel kan regenen is het belangrijk dat je sneldrogende kleding meeneemt. Daarnaast is het ook niet handig om in een warm land alleen maar zomerkleding mee te nemen. Je armen en benen zijn dan namelijk bloot en dan kan je veel geprikt worden. Beschermende kleding is daarom altijd een pre.

BedrijfExpert • november 22, 2018


Previous Post

Next Post