Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Reisverzekering: goed voorbereid op vakantie

Ga je binnenkort op vakantie? Ga goed voorbereid op vakantie en sluit een reisverzekering af. In dit artikel vertellen we je er meer over. Denk hierbij niet alleen aan wat een reisverzekering inhoudt, maar ook waarom wij adviseren een reisverzekering af te sluiten.

Wat is een reisverzekering?

Met een reisverzekering heb je recht op een vergoeding wanneer je te maken krijgt met extra kosten door een onverwachte gebeurtenis. Je bent verzekerd voor zowel materiële als persoonlijke schade. Denk hierbij aan je bagage die is beschadigd of wanneer je door ziekte tijdens je vakantie langer in het buitenland moet blijven. Kortom: met een reisverzekering ga je goed gedekt op vakantie.

Kort- of doorlopende reisverzekering afsluiten?

Je hebt de keuze uit een kort- of doorlopende reisverzekering. Wanneer je meer dan 14 dagen per jaar op vakantie gaat, is ons advies een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Hier hebben we verschillende redenen voor. Enerzijds is dit voordeliger (niet geheel onbelangrijk) en anderzijds ben je het hele jaar door goed verzekerd. Dat is pas onbezorgd genieten van je vakantie! En wist je dat de schade die een reisverzekeraar vergoed meestal veel hoger is dan de premie die je moet betalen voor een reisverzekering?

Direct een reisverzekering afsluiten

Op zoek naar een reisverzekering? Bekijk, vergelijk en sluit eenvoudig jouw reisverzekering af bij Bokhorst Verzekering. Dat kan zelfs online, zie: www.bokhorstverzekeringen.nl. Een bezoek aan deze website laat al snel zien dat Bokhorst Verzekeringen van alle markten thuis is. Van autoverzekering tot werkmaterieelverzekering en van scootmobielverzekering tot quadverzekering. Op de website van Bokhorst Verzekeringen kun je diverse soorten verzekeringen (online) vergelijken en (online) afsluiten. Dus ook een reisverzekering!

Ook goed om te weten:
Na een jaar kun je je reisverzekering meestal dagelijks opzeggen. Er geldt wel vaak een opzegtermijn van een maand.

Alvast een fijne vakantie!

BedrijfExpert • augustus 30, 2017


Previous Post

Next Post