Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

Het spannendste bedrijfsuitje

Het jaarlijkse bedrijfsuitje staat weer voor de deur en dat moet natuurlijk iets bijzonders zijn. Wat dacht je van de escape room? De escape room staat garant voor een spannend en uitdagend dagje uitje. Tijdens het uitje wordt jullie samenwerking op de proef gesteld. Bovendien zijn logisch nadenken en het oplossen van diverse codes en puzzels belangrijke pijlers binnen het spel. Hoe presteert jouw team onder tijdsdruk? Ontdek het met escape room!

Populaire thema’s

De escape rooms zijn vandaag de dag ontzettend populair en het aanbod is dan ook ruim. Gelukkig is geen escape room hetzelfde. Iedere kamer heeft zijn eigen verhaal met diverse codes en unieke puzzels. We zien wel iedere keer dezelfde thema’s terugkomen. Misdaad en wetenschap zijn voorbeelden van twee populaire thema’s. Hieronder vertellen we je meer over deze thema’s.

Misdaad
Je hebt gegarandeerd een spannend bedrijfsuitje wanneer je kiest voor een escape room waar misdaad centraal staat. Van spion of recherche tot criminele organisatie, duik in de onderwereld en ontrafel het mysterie. Lukt het jou te vluchten van de maffiabaas? Of is jullie doel de bende achter de tralies te krijgen? Wat de opdracht ook is, dit wordt sowieso het spannendste bedrijfsuitje ooit.

Wetenschap
Ook wetenschap is een thema die we veel terugzien bij de escape rooms. Van een gestoorde wetenschapper die jou wil gebruiken voor zijn experiment tot een gestoorde wetenschapper die de wereld wil vernietigen. De verhalen zijn verschillend, maar het doel is hetzelfde: stop de gestoorde wetenschapper voordat het te laat is.

Tip

Zoals hierboven al is aangeven, zijn er nog veel meer thema’s. Kijk eens rustig rond op het internet en ontdek welk thema het beste past bij jouw collega’s. Ben je geïnteresseerd in de thema’s misdaad en wetenschap? Dan is Escaperoom Harderwijk een aanrader. Kijk voor meer informatie op www.escaperoomharderwijk.nl. Door de video’s op hun website te bekijken, krijg je een goed beeld van de verhalen van deze twee populaire kamers.

Wij zijn benieuwd, welke kamer spreekt jou het meeste aan?

BedrijfExpert • september 7, 2017


Previous Post

Next Post