Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Nog geen plannen voor Pasen? Leuke tips!

Het is ieder jaar weer een ding: wat te doen met Pasen? Die eerste paasdag kom je meestal nog wel door, met eieren zoeken en een hoop eten. Maar de invulling van tweede paasdag is al lastiger. Heb je nog geen plannen bedacht? Of kan het paasfeest je sowieso gestolen worden en ga je liever een paar dagen eropuit? Wellicht kunnen de volgende ideeën je inspireren!

Bezoek een festival

Pasen staat gelijk aan het begin van het festivalseizoen! Natuurlijk is er het Brabantse Paaspop, het driedaagse festival in Schijndel waar ieder jaar weer bekende namen acte de présence geven. Maar door heel het land zijn er tijdens Pasen festivals te bezoeken. Sommige luisteren naar dezelfde naam, zoals Paaspop in De Hout en Paaspop in het Achterhoekse Zieuwent. Wil je je storten in het dancegeweld? Dan is festival DGTL in Amsterdam iets voor jou. En ook de technoliefhebber kan zijn hart ophalen in onze hoofdstad. Op het Westergasfabriekterrein vindt namelijk Awakenings plaats.

Paasraces Zandvoort

Over geweld gesproken: Pasen is óók de start van het Nederlandse raceseizoen. Op het circuit van Zandvoort vinden de jaarlijkse Paasraces plaats. Een race-evenement dat de ware snelheidsduivel niet mag missen! Het Dutch National Racing Team organiseert races in diverse klassen, die garant staan voor het nodige spektakel. Je kunt genieten van onder meer de de Mazda MaX5 Cup, de Peugeot 206 GTi Cup, Squadra Italia en de BMW E30 Cup.

Paasmarkt Vlissingen

Tijdens Pasen zijn er in heel het land talloze paasmarkten te bezoeken. Zo kun je in Amsterdam en Den Haag terecht, maar de meest bijzondere paasmarkt vind je in Vlissingen. Pal aan het strand slenter je over de boulevard langs maar liefst 150 kraampjes. Er is voor ieder wat wils. Natuurlijk vind je er diverse lekkernijen, maar ook sieraden, boeken, kleding, parfum, stoffen en vele ander marktartikelen. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de gezelligheid en kun je lekker uitwaaien op het strand. Dat de paasmarkt doorgaans een groot succes is blijkt uit het feit dat dit jaar alweer de dertiende editie plaatsvindt.

Boek een vakantiehuisje

Het kan natuurlijk ook dat je helemaal geen zin hebt in allerlei activiteiten, maar er wel graag even op uittrekt. Waarom zou je geen weekendje naar een vakantiepark gaan in een rustieke omgeving? Geniet van de rust en de natuur en ga bijvoorbeeld eens op zoek naar vakantiehuizen op de Veluwe. Zo ga je uitgerust de lente in!

BedrijfExpert • april 1, 2019


Previous Post

Next Post