Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Advocaat in pak aan het werk

Wat een advocaat kan betekenen voor ondernemers

Als ondernemer komen er veel zaken op je af waar je niet voor kiest in de bedrijfsvoering. Je wilt een bedrijf opzetten of je hebt een bedrijf en houd je daarvoor bezig met de zaken die belangrijk zijn voor jouw bedrijfsvoering. Daarnaast komen er ook altijd andere zaken op je pad waar je toch mee moet kunnen omgaan. Wat heb je bijvoorbeeld nodig als je een bedrijf wilt starten? Hoe zorg je ervoor dat een contract goed in elkaar steekt? Wat moet je doen als er problemen zijn met andere bedrijven? Voor deze en andere vraagstukken kun je als ondernemer terecht bij een advocaat.

Ondernemersrecht

Voor ondernemers is er een bepaalde tak van recht waarin specifieke zaken met betrekking tot bedrijven en bedrijfsvoering geregeld kunnen worden. Dit zijn zaken zoals wat je nodig hebt voor het starten van een bedrijf, wat je moet weten voordat je onroerend goed gaat kopen of huren en hoe contracten juridisch gezien het best kunnen worden opgesteld. De advocaat kan hierbij ondersteuning bieden en jouw bedrijf op de beste manier van advies voorzien op deze verschillende vlakken. Dit zijn voornamelijk zaken waar jij je tijdens jouw dagelijkse werkzaamheden als ondernemer niet mee bezig wilt houden.

Expertise

Daarom is de expertise van een advocaat juist datgene dat jij goed zou kunnen gebruiken als ondernemer. Een advocaat is vaak gespecialiseerd op het vlak waarvoor jij zijn of haar diensten wilt afnemen. Je hebt dan zelf geen zorgen over de zaken die uitgezocht moeten worden en kunt vertrouwen op de advocaat die je inschakelt. Het is ook mogelijk om een advocaat in de arm te nemen als je last hebt van wanbetalers, een fusie aangaat met een andere onderneming of een vennootschap wilt herstructureren. De diensten die door een advocatenkantoor worden geboden hebben vaak betrekking op verschillende rechtsgebieden zodat jij altijd op de beste manier geholpen kunt worden door een advocaat.

Diensten

Het advocaten kantoor van Van der Maas & Verhoog kan jou als ondernemer helpen op het gebied van ondernemersrecht. De andere services van Van der Maas & Verhoog die door het kantoor worden geboden vind je hier. De advocaten van deze onderneming zijn gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht, beslag- en executierecht, ondernemersrecht, personen- en familierecht, contractenrecht, huurrecht, faillissementsrecht en belastingrecht. Je bent dus aan het goede adres als jij op zoek bent naar expertise op één van deze vlakken.

AdvocaatOndernemersrecht

BedrijfExpert • april 8, 2019


Previous Post

Next Post