Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Restaurant Kampen

5 tips voor een leuk uitje met vrienden

Ben je aan de beurt om een gezellig uitje te organiseren voor je vriendengroep? Vind je het moeilijk om te beslissen wat je wil gaan doen? Wij hebben een aantal leuke tips op een rijtje gezet. Zo zullen al je vrienden blij zijn met het uitje wat jij hebt georganiseerd en heb jij weer een goede beurt gemaakt. Ideaal toch? Hieronder een aantal van onze idee├źn.

High beer
Wat vrouwen kunnen, kunnen mannen ook. De high tea is inmiddels een veel gehoord fenomeen. Maar mannen hebben ook recht op hun eigen uitje. Zo is de high beer ontstaan. Lekker genieten met vrienden van de verschillende seizoensbieren. Koud getapt met diverse lekkernijen. Zowel koud als warm. Een high beer is gebruikelijk te organiseren tussen 11:30 uur en 15:30 uur. Een leuke manier om eerder op de dag al met je vrienden te beginnen met drinken.

Film en diner
Steeds vaker zie je dit soort aanbiedingen voorbij komen. Eerst gezellig samen eten en daarna naar de film. Dit arrangement wordt vaak verkocht voor een leuke prijs. Ons advies is om dit fenomeen eens via internet op te zoeken. Door dit vooraf te reserveren weet je zeker dat de rest van de dag goed geregeld zal zijn. Ga eerst lekker wat eten met vrienden en kies daarna voor een spannende actiefilm. Film en diner in Kampen organiseren? Dit is mogelijk bij Restaurant Heer & Meester.

Babyshower
Heb je net een kind gekregen en zie je er een beetje op tegen al die afspraken? Organiseer een gezellige babyshower waarbij je al je vrienden tegelijk laat kennismaken. Je zal hier je vriendin ook een enorm plezier mee doen. Door middel van een lekker hapje en drankje kun je samen gezellig bijpraten. Ondertussen kan iedereen kennis maken met de kleine.

High bubbel
Zijn jullie niet echte biertypes? Dan is de High bubbel de ideale manier om met vrienden of vriendinnen het leven te vieren. Een tafel met lekker tapas, zowel koud als warm. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende bubbels zoals Prosecco, Hugo of Rosato. Weet jij al wat je gaat doen met je vrienden?

BedrijfExpert • februari 11, 2019


Previous Post

Next Post