Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Sieraden voor diverse gelegenheden

Sieraden kunnen je outfit helemaal afmaken. Maar ze kunnen je outfit natuurlijk ook naar beneden halen. Het is daarom belangrijk om je outfit en sieraden goed op elkaar af te stemmen. Zo voorkom je dat je scheve gezichten en vervelende opmerkingen naar je hoofd geslingerd krijgt. Je wilt natuurlijk altijd goed voor de dag komen. In dit artikel bespreken we welke sieraden je wanneer moet dragen. Laat je inspireren!

 

Op school

Op de basisschool zie je kinderen niet vaak met sieraden op school. Toch is het leuk om je kinds outfit mee op te fleuren! Is je zoon fan van roofdieren? Een ketting met een neptand is dan erg stoer om te dragen. Is jouw kleine meid fan van prinsessen? Pimp haar outfit dan met een ketting met kristalletjes. Wees creatief! Je kan tegenwoordig gemakkelijk je eigen sieraden maken.

 

Op een bruiloft

Wanneer je vriendin gaat trouwen moet jij er natuurlijk ook goed uitzien. Een trouwring kopen hoeft gelukkig nog niet! Toch kan je met een goed setje oorbellen, een mooie ketting en een armband de show stelen. Zorg ervoor dat je vriend een goed horloge om heeft. Horloges schaar ik voor het gemak even onder sieraden. Naast een goed horloge is een modieuze zonnebril altijd een goed idee.

 

Op vakantie

Ga je binnenkort naar de zon? Fleur je outfit op met kleurige sieraden. Hawaï-achtige sieraden zullen je die echte summer feeling geven. Flaneer als nooit tevoren over de boulevard. Sieraden op vakantie kopen is het leukst. Je koopt namelijk sieraden die niet gemakkelijk in Nederland te krijgen zijn. Maak je outfit uniek met buitenlandse sieraden. De meest leuke en unieke sieraden vind je vaak in achterafstraatjes of op het einde van de boulevard.

 

Op het werk

Daar moet je niet overdreven rond gaan lopen met sieraden. Casual, netjes en gepast zijn de sleutelwoorden. Bij elk bedrijf gelden andere voorschriften of ongeschreven regels. Pas je hierin aan, maar laat je er ook niet teveel door beperken. Heb je een uniform? En is het dus niet gepast om een ketting te dragen? Kies gepaste oorbellen en zorg voor een goed make up-je.

BedrijfExpert • januari 21, 2019


Previous Post

Next Post