Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Je perfecte trouwoutfit uitzoeken

Het moment is daar; je mag eindelijk met je beste vriendinnen naar de jurken winkel gaan om jouw perfecte jurk uit te zoeken. De hele dag mooie jurken passen en lekkere champagne drinken. Klinkt als een perfecte meiden dag! Toch beseffen de meeste mensen niet dat je trouwoutfit niet alleen bestaat uit de jurk. Naast de jurk moet je bijvoorbeeld denken aan je bruidssieraden en de bruidsschoen. Wat is nou belangrijk bij het uitkiezen van de perfecte outfit voor die speciale dag?

Bedenk wat je wilt

Voordat je je outfit gaat samen stellen is het belangrijk dat je wat huiswerk gedaan hebt. Bedenk dus goed wat je wel en niet mooi vindt. Zet dit duidelijk op een rijtje voor jezelf. Vraag ook aan je partner wat die mooi vindt. Maak dus een selectie van diverse soorten trouwjurken voordat je naar de winkel gaat. Een jurken winkel heeft namelijk zo veel aanbod dat het misschien een beetje overweldigend kan zijn als je dit niet doet.

Houd rekening met je figuur

Het kan natuurlijk dat je een bepaalde jurk supermooi vindt, maar dat het gewoon niet staat bij je figuur. Dat is super jammer. Het is daarom ook zeker aan te raden om rekening te houden met het soort figuur dat je hebt. Pas als eerst dus wat jij mooi vindt en vraag daarna de medewerkster wat zij je aanraadt.

 

BedrijfExpert • januari 15, 2019


Previous Post

Next Post