Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

De perfecte portemonnee voor jou

We maken er dagelijks gebruik van en toch vinden veel mensen een portemonnee niet heel belangrijk. Ze doen dus niet echt moeite bij het uitzoeken van een nieuwe portemonnee. Toch zou je dit wel moeten doen, aangezien het een product is die je dagelijks gebruikt en dus van goede kwaliteit moet zijn. Of het nou een portemonnee voor de dames of voor de heren is, voor beide is het erg belangrijk. Waar let je dan eigenlijk allemaal op bij het aanschaffen van een nieuwe portemonnee?

Verschillende portemonnees voor mannen en vrouwen

Er zit zeker verschil in portemonnee voor mannen en vrouwen. Een vrouwen portemonnee is bijna een tas. Het ziet er mooi uit en er kunnen dus ook veel dingen in. Een mannen portemonnee aan de andere kant is veel praktischer. Het is vaak donker en strak en bestemt voor wat pasjes en geld. Een merk wat vaak door zowel mannen als vrouwen wordt aangeschaft is Bear Design, wat een erg goed merk is.

Voor zowel mannen als vrouwen is het belangrijk dat je nadenkt wat voor indeling jij handig vindt. Bij de aanschaf denk je dus na voor welk doeleinde jij en portemonnee gebruikt en wat je er dus allemaal in kwijt wilt. Ook punten als veel of weinig vakjes moet je over nadenken. Elke portemonnee is anders en kan dus precies aan jouw wensen voldoen.

Het materiaal

Het materiaal is ook erg belangrijk. Dit heeft namelijk invloed op hoe lang de portemonnee mee kan gaan. Zie je een portemonnee als een lange termijn investering en wil je niet dat die na een aantal weken kapot is? Koop dan een die gemaakt is van leer. Deze zijn namelijk veel steviger en gaan dus ook een lange periode mee.

BedrijfExpert • januari 15, 2019


Previous Post

Next Post