Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Wat doe ik met mijn huisdieren als ik op vakantie ben? 3 oplossingen!

Op het moment dat je jouw welverdiende vakantie hebt geboekt, komt het volgende probleem om de hoek kijken. Waar gaan onze huisdieren heen? Dit is een vraag die vaak bij gezinnen op komt die nog maar net huisdieren hebben. Niet iedereen heeft natuurlijk diervriendelijke buren of (schoon)ouders. In deze blog zetten we aantal oplossingen op een rijtje!

Neem je huisdieren gewoon mee!

Dit is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt als je nog maar net huisdieren hebt. Logischerwijs kun je niet al je huisdieren meenemen, goudvissen, parkieten en andere mini-dieren vinden het over het algemeen niet zo fijn om verplaatst te worden.. Als je hebt besloten om je geliefde hond mee te gaan nemen naar Frankrijk, check dan van te voren even of de accommodatie het oké vindt dat jij je trouwe viervoeter meeneemt. Katten vinden het trouwens niet zo fijn om een volledige dag in een auto te vertoeven, honden kunnen hebben hier een stuk minder moeite mee. Zorg er in ieder geval wel voor dat je hond in zijn vertrouwde mand of kleed kan liggen.

Schakel je netwerk in!

Al die kennissen, vrienden en familieleden die ooit eens gezegd hebben; “als ik ooit iets voor jou kan doen, moet je het laten weten!’’ Dit is je kans om er gebruik van te maken.. Filter de grootste dierenvrienden en bel ze op. Wie weet vinden hun het hartstikke leuk om een weekje op je huisdieren te passen. Houd er wel rekening mee dat het ook wenselijk is voor jouw huisdier.. Als je alleen een goudvis of een hamster hebt, vraag dan je buren even. Wellicht willen zij wel twee keer per dag langskomen om wat eten te geven.

Stuur jouw huisdier op vakantie!

Tegenwoordig kun je jouw hond of kat ook op ‘vakantie’ sturen, er bestaan namelijk echte dierenhotels! Je hond of kat wordt hier misschien nog wel vaker uitgelaten dan dat die thuis naar buiten mag. Interactie met andere honden en alleen maar aandacht van de lieftallige dierenliefhebbers. Neem bijvoorbeeld www.rijpickerwaard.nl, een honden- en kattenhotel waar de dieren alle ruimte krijgen om buiten rond te razen. Dit dierenhotel nabij Utrecht is in het bezit van het dierbaar-keurmerk.

BedrijfExpert • december 6, 2017


Previous Post

Next Post