Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Moderne modebewuste mannen

Al lang niet meer is mode alleen voor vrouwen. Steeds meer mannen willen er graag modieus bijlopen. Mannen vinden hun kleding en hoe ze eruit zien net zo belangrijk als vrouwen dat vinden! Deze modieuze mannen hebben namelijk in de gaten gekregen dat zij beter presteren naar mate zij goed gekleed zijn! Een goede uitstraling geeft zelfvertrouwen en zelfvertrouwen zorgt er weer voor at je sneller je doelen bereikt! Win win dus! Moderne modebewuste goed scorende mannen!

Nog steeds houdt een man niet van winkelen

Nog steeds vinden de meeste vrouwen winkelen fantastisch! Graag zoeken zij een hele dag naar leuke koopjes en mooie aanbiedingen. Ze zien dit zelfs als uitje, als een ontspannen activiteit! Een modebewuste man hoeft niet van winkelen te houden, uiteraard zijn deze mannen er wel, maar dat zijn nog steeds uitzonderingen. De meeste modebewuste mannen kopen hun kleding online!

Online winkelen is leuk en een stuk minder vermoeiend!

Door de opkomst van webshops zijn er meer en meer modebewuste mannen gekomen. Het bevalt hen goed om vanuit een luie positie op de bank kleding te shoppen. Geen drukke winkels, pashokjes, uren slenteren en rijen voor de kassa. Gewoon lekker zitten en bestellen!

Zelf kleren kopen

Je ziet door de opkomst van deze kleding webshops ook een duidelijke verschuiving op het gebied van shoppen. Waar voorheen de vrouw geregeld kleding meenam voor haar man, koopt de man nu het liefst zelf zijn kleding. Het bedrijf Overhemden.com heeft een onderzoek gehouden onder haar klanten. Het blijkt dat 81% van hun klanten, mannen zijn die zelf hun eigen overhemden bestellen! Dit was 10 jaar geleden nog niet eens 20%! Hierdoor zijn de moderne mannen veel meer betrokken bij de laatste modetrends.

De juiste maat kiezen is het aller belangrijkste!

Over de smaak van kleding valt te twisten. Wat de één mooi vind kan de ander afschuwelijk vinden. Zo is het ook met het model en de pasvorm van kleding. Lange slanke mensen dragen andere kleding dan de wat minder grote en gezettere types. Er valt over één ding niet te discussiëren en dat is de maat van je kleding. De maat dient gewoon goed te zijn, niet te groot, niet te klein maar precies goed. Tegenwoordig is er voor iedere lichaamsbouw de juiste kleding verkrijgbaar dus dat moet geen probleem zijn. Bij het online shoppen heb je geen paskamers dus moet je jouw maat precies weten. Vaak helpen maattabellen op de kledingsites je goed om je maat te bepalen, maak hier ook gebruik van! Dit maakt de kans dat je kleding besteld die te klein of te groot is, stukken minder!

BedrijfExpert • november 29, 2017


Previous Post

Next Post