Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Tweedehands zorghulpmiddelen

Ben je op zoek naar zorghulpmiddelen maar schrik je van de prijzen? De aanschaf van een nieuwe rollator of scootmobiel gaat aardig in de papieren lopen. Een goed alternatief is om tweedehands zorghulpmiddelen aan te schaffen. Vaak kort gebruikt en nog van goede kwaliteit maar een stuk minder duur. Ideaal voor senioren met een kleine portemonnee. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder. 

 Er zijn verschillende bedrijven die nog vrijwel nieuwe zorghulpmiddelen opkopen, opknappen en vervolgens doorverkopen. Aan wat voor zorghulpmiddelen kun je dan denken? Bijvoorbeeld een hoog laag bed, looprek, lichtgewicht rollator, tweedehands rolstoel, tweedehands scootmobiel of een elektrische rolstoel. Allemaal middelen die het leven een stuk makkelijker maken voor senioren die minder goed ter been worden.

 Bij wat voor bedrijven kun je terecht voor de aanschaf van tweedehands zorghulpmiddelen? Er zijn allerlei diverse outlets in de regio. In de regio Flevoland kun je terecht bij De Zorgoutlet. Deze professionele outlet is gevestigd in Almere. Er is daar voldoende ruimte en tijd om de hulpmiddelen eerst uit te proberen. Matcht het niet, is dat geen enkel probleem.

 Bij een gemiddelde outlet heb je de keuze uit de volgende hulpmiddelen:

  • Verpleegbed
  • Rolstoel
  • Scootmobiel
  • Looprek
  • Toiletstoel

Zoals je ziet zijn dit allemaal hulpmiddelen om de dagelijkse routine te vergemakkelijken. Zo kunnen senioren bijvoorbeeld langer zelfstandig blijven wonen.

Wat voor extra service kun je verwachten van een aanbieder van zorghulpmiddelen? Als je een bestelling doorgeeft via de webshop krijg je altijd 14 dagen bedenktermijn. Voldoet een product niet kun je die retourneren zonder opgaaf van reden. Daarnaast profiteer je meestal van een gratis verzending bij een hoger bestelbedrag. Daarnaast kun je bij elke webshop telefonisch contact opnemen om meer informatie over de producten te verkrijgen. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een kijkje te nemen in de showroom van verschillende webshops.

 

BedrijfExpert • november 27, 2017


Previous Post

Next Post