Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Scooter Vespa

Tucano Mettin jethelm in mat antraciet

Iedereen in Nederland is in de meeste gevallen verplicht om een helm te dragen. Sinds 2019 is het bijvoorbeeld ook in Amsterdam verplicht om met een blauw kenteken een helm te dragen. Naast het feit dat dit bij de wet verplicht is, is dit uiteraard ook het beste voor je eigen veiligheid en voorkom je hier bovendien vervelende boetes mee. Een helm kan levens redden en het is dan ook raadzaam om de tijd te nemen voordat je de keuze voor jouw helm maakt. Scooteronderdelenshop.com heeft een uitgebreid assortiment van zeer veel verschillende type helmen in diverse prijscategorie├źn. Wanneer je op zoek bent naar een stijlvolle jethelm die goede bescherming biedt dan is deze mat antraciet Tucano Mettin jethelm een echte aanrader.

Overzicht van alle helmen: scooteronderdelenshop.com

Jethelm is populairste helmtype voor op de scooter

Wanneer je een helm koopt is de eerste beslissing die je moet nemen het type helm. Er zijn een aantal verschillende soorten met allemaal hun eigen kenmerken. Zo kun je kiezen voor een jethelm, een integraalhelm of een systeemhelm. Voor de meeste scooterrijders is de jethelm de populairste keuze. Dit heeft veelal te maken met de praktische voordelen die een jethelm biedt. Vaak is de jethelm relatief kleiner in formaat en is daarmee lichter en past makkelijker in de buddyseat. Daarnaast is de helm open aan de voorzijde, waardoor je een minder gesloten gevoel hebt wanneer je de helm draagt en je het niet snel te warm krijgt. Door de open voorkant van de helm heb je ook een wijder blikveld.

Overweeg ook eens een integraalhelm voor meer veiligheid: assortiment

Stijlvolle helm die goed past bij meerdere modellen scooters

Wanneer je besluit om voor een jethelm te gaan dan is deze mat antraciet helm een zeer interessante optie. Deze Tucano Mettin is vooral door de kleur een zeer stijlvolle helm om te zien die qua uitstraling goed past bij meerdere verschillende modellen scooters. De helm is getest en is ECE goedgekeurd en voldoet daarmee aan de Europese veiligheidsnormen. Deze jethelm is uitgerust met een zonnevizier die jou bescherming biedt tegen de zon en voorkomt dat je verblind wordt. Naast de functionele werking zorgt het zonnevizier in combinatie met de antraciet kleur van de helm voor een zeer coole look. De helm is afgewerkt met een zwarte leren rand met witte stiksels en is voorzien van een in lengte verstelbare sluiting en uitneembare oorpads.

JethelmScooter

BedrijfExpert • augustus 7, 2019


Previous Post

Next Post