Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

De voordelen van een deelauto

Heb jij al eens gehoord van deelauto’s? Met een deelauto deel je heel eenvoudig een auto met anderen. Je gebruikt de auto alleen als je hem echt nodig hebt. Dit is ideaal voor de mensen die een paar keer per jaar de auto pakken. Je kunt profiteren van het gemak van de auto zonder dat je al die vaste kosten erbij krijgt. Klinkt best interessant, toch? In deze blog lees je meer over de voordelen van een deelauto. Daarnaast geef ik aan bij welk bedrijf je terecht kunt voor een deelauto.

Weg met de vaste lasten voor je auto!

Met een deelauto heb je de mogelijkheid om overal naar toe te gaan. Deelauto’s worden momenteel vooral ingezet in de grotere steden, maar het kan maar zo zijn dat dit over een paar jaar anders is. Je ‘huurt’ als het ware een auto. Het is weer wat anders dan leasen, want je bent niet elke maand een vast bedrag kwijt. Je betaalt alleen als je de auto gebruikt! Een bijkomend voordeel is dan ook dat je geen gedoe hebt met allerlei verzekeringen en de wegenbelasting.

Hoe zit het met het onderhoud van een deelauto?

Ook hoef je niet meer na te denken over de onderhoud, want het bedrijf waar jij een deelauto ‘huurt’ zorgt ervoor dat de auto goed blijft onderhouden. Je kunt er dus van uitgaan dat je veilig op de weg kan met een deelauto!

Deelauto van Stapp.in

Wil jij ook graag in een deelauto rijden? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Stapp.in. Op de website van Stapp.in kun je ook alvast bekijken wat een ritje van A naar B kost. Je komt er al snel genoeg achter dat je veel kan besparen op de maandelijkse kosten voor je auto. Een deelauto is vooral interessant als je bijna nooit met de auto weg hoeft te gaan!

autodeelautodeeleconomievervoer

BedrijfExpert • april 25, 2018


Previous Post

Next Post