Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Leuke speeltoestellen voor het schoolplein

Op zoek naar naar speelgoed van hoge kwaliteit? Dan kun je het beste speelgoed of speeltoestellen kopen via professionele leveranciers. Geen Bart Smit om de hoek, maar een erkende webshop of een leverancier die hoog aangeschreven staat. Zo weet je zeker dat je een aankoop van kwaliteit doet met goede garantie. Wat voor soorten speeltoestellen zijn er allemaal? Wat kun je het beste aanschaffen voor jouw basisschool of vereniging? Wij hebben een paar speeltoestellen op een rij gezet.

Bolderwagen
Een populair item blijft de bolderwagen. dit is een leuk speeltoestel waarbij kinderen moeten samenwerken. Er moet besloten worden wie in de kar gaat zitten en wie gaat trekken. De meeste modellen kunnen een gewicht tot 100 kg vervoeren. Via Recreatiespeelgoed kun je gemakkelijk en snel een professionele bolderwagen bestellen.

Speelhuisjes
Een speelhuisje is een leuk centraal punt op een schoolplein. Controleer vooraf goed van welk soort materiaal het speelhuisje is gemaakt. Er zijn een aantal betrouwbare dealers actief binnen deze markt. Één daarvan is Lars Laj, zij gebruiken kwaliteitsmateriaal zoals betonplex of staal. Het is namelijk belangrijk dat de kinderen van je school of instelling veilig kunnen spelen. Je wilt ze weer veilig meegeven aan de ouders aan het eind van de middag.

Wipwap
Een klassieker op het gebied van spelen is de wipwap. Iedereen kent dit speeltoestel nog van zijn lokale speeltuin. Bij een wipwap is het belangrijk dat het speeltoestel goed wordt gemonteerd. Controleer de grip op de handvaten in verband met de snelle beweging die de kinderen maken op dit type speeltoestel.

Skelter
Wat snelheid toevoegen op het schoolplein? Met een skelter geef je de kinderen weer een andere leuke mogelijkheid op het schoolplein. Skelter kopen? Er zijn verschillende aanbieders op de markt. Bij Recreatiespeelgoed kun je kiezen uit meer dan 70 verschillende modellen.

Recreatiespeelgoed
Zambonistraat 4-b
8263 CE Kampen
info@recreatiespeelgoed.nl
038 – 331 54 51

 

BedrijfExpert • april 23, 2018


Previous Post

Next Post