Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Verlichting afstemmen op uw ruimte

Verlichting is een zeer belangrijke speler op het gebied van inrichting. Het is meer dan noodzakelijk. Of het nu uw huis of kantoorpand betreft, licht bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer. Kiest u voor led- of spaarlampen? En hoe hoog hoort een hanglamp nu eigenlijk te hangen? Het is goed om hier over na te denken. Als u het helemaal goed wilt doen, dan kan een gespecialiseerd bedrijf een lichtplan maken. Dit bedrijf geeft u dan verlichtingsadvies voor de betreffende ruimte. In dit artikel besteden we aandacht aan zo’n verlichtingsplan.

De voordelen

Een lichtplan wordt volledig op uw ruimte afgestemd. Zo weet u welke kleuren u het beste kunt gebruiken en waar lampen het beste kunnen hangen. Verlichting moet uw ruimte complementeren. Een ander voordeel van een verlichtingsplan is het besparen van kosten. Er wordt gekeken naar de duurzaamste lichtoplossingen, waardoor het u op langere termijn geld kan schelen!

Belangrijke pijlers

Een verlichtingsplan heeft dus voordelen, maar wat houdt het nu eigenlijk in? We sommen enkele onderwerpen van het verlichtingsplan voor u op:

– De functie van de ruimte

– Het beoogde effect van de verlichting

– Het benodigde aantal lichtpunten

– Hoogte van verlichting

– Het gebruik van sfeerlicht

– Lichtkleuren

– Uw wensen

Al deze onderwerpen zijn van belang om tot een goed lichtplan en uiteindelijk eindresultaat te komen. Professionals op het gebied van licht kunnen de balans zoeken tussen functionaliteit en sfeer. Hierdoor past de verlichting altijd bij (het doel van) de ruimte!

Verlichtingsplan laten maken

Wilt u een verlichtingsplan laten maken? INlicht is een bedrijf dat gespecialiseerd is in verlichting. Zij kunnen samen met u kijken naar de beste oplossing voor uw ruimte(n). U kunt contact met INlicht opnemen via onderstaande contactgegevens.

Contact
info@inlicht.nl
0492 820 991
http://www.inlicht.nl/

Adres
INlicht
Millseweg 1a
5428NN Venhorst

 

BedrijfExpert • mei 30, 2016


Previous Post

Next Post