Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Accessoires voor de heftruck

Heftrucks zijn niet meer weg te denken. Ze worden gebruikt door diverse bedrijven om bijvoorbeeld goederen of pallets op te tillen en te verplaatsen. Om goederen van diverse vormen en maten op te kunnen tillen en te verplaatsen, heeft een heftruck voorzetapparatuur. Dit kunt u zien als een soort accessoire. De bekendste is hierbij de ‘vork’. Deze wordt voornamelijk gebruikt voor het optillen van pallets. Daarbij horen we ook wel eens termen als telescooplader, de kraanarm, kiepbak en kiepcontainer. Wat kan een heftruck nog meer oppakken en welke voorzetapparatuur is daarbij dan nodig? In deze blog geven wij twee voorbeelden.

Kraanarm

De kraanarm of telescooplader hijst uw goederen. De arm heeft een haak en is uitschuifbaar. Aan deze haak kunt u uw goederen haken en optakelen. Ze zijn er ook in verstelbare hoogtes. Zo kunt u goederen op lastig bereikbare plekken ook optillen en verplaatsen. Ze kunnen vaak 25.000 kg aan gewicht tillen.

Kiepbak

De naam zegt het al: de kiepbak kiept. In een kiepbak kunt u bijvoorbeeld afval gooien en dit verplaatsen. Hierdoor heeft u een nette werkplaats en kunt u een grote hoeveelheid afval in één keer weggooien.

Voorzetapparatuur aanschaffen

Wilt u iets zwaars verplaatsen? Dan kunt u daar dus een heftruck voor gebruiken. Wanneer u daar voorzetapparatuur voor nodig heeft, kunt u dit aanschaffen. Bijvoorbeeld bij Indapp. Indapp levert diverse soorten voorzetapparatuur met een garantietermijn van 5 jaar. Wanneer de voorzetapparatuur voor uw logistieke probleem niet kunt vinden, kijkt Indapp graag met u naar de mogelijkheden wat betreft maatwerk. Meer weten? U kunt contact opnemen met Indapp via onderstaande contactgegevens.

Indapp
info@indapp.eu
0522-464141
https://indapp.nl/

Industrieterrein de Esch
Weth. Ohmannstraat 10
7951 SB Staphorst – Nederland

 

BedrijfExpert • mei 27, 2016


Previous Post

Next Post