Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

Vakantie Down Under

Vakantie, dat is de mooiste tijd van het jaar. Voor wie nog geen vakantie heeft geboekt, hebben wij tips. Wat dacht u bijvoorbeeld van een rondreis Australië? Of een vakantie Nieuw-Zeeland? Het zijn landen met oneindig veel mogelijkheden. Australië en Nieuw-Zeeland zijn voor veel mensen een droombestemming en dat is terecht. Het lekkere zonnetje, de schitterende natuur en het heerlijke eten zorgt ervoor dat uw vakantie meer dan geslaagd wordt!

Rondreis Australië

Een reis naar Australië is een reis naar uitgestrekte woestijnen, subtropische regenwouden, wereldse steden en uitgestrekte zandstranden. Van een bezoek aan Ayers Rock in Outback tot snorkelen in Great Barrier en van bruisende steden als Sydney en Melbourne tot oude koloniale stadjes. Australië is een land waar je veel verschillende dingen kunt zien en doen. Kiest u voor een natuurreis? Dan gaat u sowieso koala’s en kangoeroes spotten. Australië staat bekend als het land van het relaxte leven. Kunt u niet kiezen uit de vele dingen die Australïe te bieden heeft? Dan bestaat er zelfs een mogelijkheid voor een echte camperreis Australië!

Rondreis Nieuw-Zeeland

De afsluiter, maar daarom echt niet minder mooi, is Nieuw-Zeeland. Wie de moeite neemt naar Nieuw-Zeeland af te reizen, wordt beloond met een prachtig land vol fraaie natuur. Vulkanische plateaus, regenwouden, fjorden, gletsjers, bergen en kristalheldere meren: u komt het allemaal tegen tijdens uw rondreis. Niet alleen een bezoek aan de verschillende nationale parken is een aanrader. De bezienswaardigheden op het Zuidereiland mogen ook niet overgeslagen worden. Hier ontmoet u walvissen, orka’s en dolfijnen. Of ga op zoek naar de wereldberoemde kiwi’s, loopvogels die uitsluitend in Nieuw-Zeeland voorkomen. Voor de echte avonturier bestaat er zelfs een originele camperreis Nieuw-Zeeland !

Boek uw vakantie

Bent u overtuigd? Boek dan snel, eenvoudig en voordelig uw vakantie bij Pacific Island Travel! Onze reisadviseurs staan voor u klaar om uw reiswensen en vragen over een rondreis door Australië en/of Nieuw-Zeeland te beantwoorden. Onderstaand onze contactgegevens

Pacific Island Travel

Kantoor Amsterdam
Simon Carmiggelstraat 10 (ingang Nijenburg 6-50)
1011 DJ Amsterdam (NL)

E-mail: amsterdam@pacificislandtravel.nl
Telefoon: 020 – 626 13 25

Kantoor Eindhoven
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven (NL)

E-mail: eindhoven@pacificislandtravel.nl
Telefoon: 040 – 237 24 90

Website: www.pacificislandtravel.nl

BedrijfExpert • mei 9, 2016


Previous Post

Next Post