Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

Verre reizen

Lekker hé? Dat zonnetje. De eerste zomerse dagen zijn een feit. Wilt u tijdens uw vakantie zeker zijn van de zon? Boek dan een vakantie Zuid-Afrika of vakantie Mauritius. U geniet hier niet alleen van het mooie weer. Zuid-Afrika en Mauritius hebben namelijk veel meer te bieden dan alleen een heerlijk klimaat. Nieuwsgierig? In dit artikel vertellen wij u meer over deze prachtige vakantiebestemmingen.

Vakantie Zuid-Afrika

Velen zijn, net zoals wij, al verliefd geworden op Zuid-Afrika. Onze liefde voor dit prachtige land delen wij graag met u. Er is zo veel te zien en te beleven, dat één bezoek eigenlijk niet voldoende is. Een kleine greep uit de vele bezienswaardigheden van Zuid-Afrika zijn: de wereldstad Kaapstad, de Big Five (Leeuw, Luipaard, Buffel, Neushoorn en Olifant) en het Krugerpark. Van surfen tot wijnproeven en van relaxen op het strand tot berg beklimmen. In Zuid-Afrika is genoeg te beleven! Bewonder de kleurrijke kledij van de bevolking, geniet van het prachtige uitzicht op Kaap de Goede Hoop en spot walvissen langs de kust bij Hermanus. Zuid-Afrika staat garant voor een onvergetelijke reis!

Vakantie Mauritius

In de Indische oceaan, op ruim 3000 km ten oosten van het vasteland van Afrika, ligt het exotische eiland Mauritius. Van witte zandstranden tot helderblauw water en van de bruisende hoofdstad Port Louis tot het dorpje Chamarel. Op Mauritius is genoeg te beleven! Houdt u van de zon? Breng dan zeker een bezoek aan Pereybere, Trou aux Biches en de stranden bij Flic en Flac en Tamarin. Bent u meer een cultuurliefhebber? Ga dan naar het levendige Grand Baie. U kunt er o.a. een bezoek brengen aan de Tamil Surya Oudaya Sangam Tempel en de Grand Baie Bazaar. Ook voor watersportliefhebbers is Grand Baie een aanrader. Natuurliefhebbers mogen de Charamel watervallen en de gekleurde aarde (the seven coloured earth) zeker niet overslaan!

Impala tours

Zorgeloos genieten van een vakantie in Afrika? Uw droomreis begint bij Impala Tours! Dé specialist op het gebied van vakanties in Afrika. U kunt hierbij denken aan een safari Tanzania t/m een volledige rondreis Zuid-Afrika. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de mogelijkheden van een rondreis Afrika of andere vragen, kunt u gerust contact opnemen met onze reisadviseurs. Onderstaand onze contactgegevens.

Impala Tours

Kantoor Amsterdam
Simon Carmiggeltstraat 10
1011 DJ Amsterdam

Telefoon: 020 6230008

Kantoor Eindhoven
Lichttoren 32
5611 BJ Eindhoven

Telefoon: 040 2372400

Website: www.impalatorus.nl

BedrijfExpert • mei 11, 2016


Previous Post

Next Post