Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Een grafsteen uitzoeken

Als een dierbaar familielid of vriend overlijdt komen er een hoop zaken op u af. Wat voor tekst zetten we op de rouwkaart? Waar vindt de begrafenis of crematie plaats? Wat voor grafsteen kopen we? Op het gebied van grafstenen is er voldoende keuze. U kunt ervoor kiezen om op het internet te zoeken naar een geschikte grafsteen. Veel bedrijven die grafstenen verkopen kiezen ervoor om ook op het internet vindbaar te zijn. Als u online dan een mooie grafsteen gevonden heeft, kunt u die op locatie gaan bekijken. Een voorbeeld van zo’n bedrijf is Steenhouwerij Van Ommen.

Diverse soorten grafstenen
Wat voor soorten grafstenen zijn er allemaal? En hoe weet je welke grafsteen het beste bij uw geliefde past? Grafstenen worden tegenwoordig niet alleen meer van natuursteen gemaakt. U kunt ook kiezen voor een grafsteen van glas, hout of RVS. Het is verstandig om vooraf bij de begraafplaats te informeren naar de afmetingen, materiaal en vormgeving die is toegestaan. Een keuze maken voor een grafsteen kunt u het beste doen door naar uw gevoel te luisteren. Wat past het beste bij de overledene? Overleg dit goed met uw naaste familie.

Type grafstenen
Wat voor type grafsteen kunt u het beste kiezen? Wij hebben een aantal verschillende typen grafstenen voor u opgesomd. Zo krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor verschillende materiaalsoorten bij de grafstenen.

Staande grafstenen
Grafstenen met omranding
Bijzondere grafstenen
Ruwe grafstenen
Kinderstenen

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met Steenhouwerij Van Ommen.

Steenhouwerij van Ommen
Gildestraat 22
8263 AH Kampen
038-3312830

BedrijfExpert • januari 31, 2018


Previous Post

Next Post