Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Drupal website

Is je website sterk verouderd en ben je op zoek naar een nieuwe omgeving? Er zijn heel veel CMS-systemen waaruit je kan kiezen. WordPress, Magento, Joomla, Open cart, Lightspeed en ga zo maar door. Een steed populairder wordend systeem is Drupal. Het voordeel van dit systeem is dat het beschikt over een open source integratie. Dit houdt kortgezegd in dat meerdere specialisten kunnen werken binnen in de omgeving. Your Source is dé specialist op het gebied van drupal websites in overijssel en omgeving. Drupal wordt nu al veelvuldig gekozen door diverse overheidsinstanties.

Website omzetten
Beschik je al over een mooie website maar wil je wel mee met de ontwikkelingen van de toekomst? In veel gevallen is het mogelijk om de website om te zetten. Denk aan belangrijke punten zoals veiligheid, stabiliteit en goed vindbaar binnen de zoekmachines. Daarnaast is een drupal website geschikt voor diverse specifieke toepassingen. Doordat webdesigners binnen dit nieuwe systeem makkelijk problemen kunnen oplossen, voldoet uw website aan de laatste veiligheidseisen.

Onderhoudscontract
Bij verschillende webdesignbureaus is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten. Zo worden de nieuwste veiligheids updates en wijzigingen doorgevoerd, zonder dat je hier ook maar enig omkijken naar hebt. Ideaal dus voor de drukke ondernemer die wel goed gevonden wil worden. Bij webdesignbureau kun je ook terecht voor onderstaande diensten:

  • Drupal veiligheidsupdates
  • Ledenplatform
  • E-Learning
  • Drupal ondersteuning

Your Source
Vloeddijk 97
8261 GG Kampen
038 73 70 179

BedrijfExpert • februari 26, 2018


Previous Post

Next Post