Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Dé feestlocatie bij jou in de buurt!

Heb jij binnenkort wat te vieren en ben jij nog op zoek naar dé ideale locatie om een feestje te geven bij jou in de buurt? Dan hieronder een aantal tips waar de perfecte feestlocatie aan moet voldoen. We helpen je graag een eindje op weg!

1. Schep verwachtingen

Ga jij een feestje geven en zeg je tegen iedereen die je uitnodigt dat het een gewoon normaal feestje wordt? Dan gaat iedereen zich er ook naar gedragen en zal het inderdaad niet spectaculair worden. Als je nou zou zeggen dat het te gek wordt en absoluut geen doorgaans feestje. Dan is iedereen al in de stemming en kleedt iedereen zich ook naar een speciaal feestje! Jij weet nu dus wat voor verwachtingen jij moet wekken bij de gegadigden.

2. Geef het feestje een thema

Om te zorgen dat er geen groepjes ontstaan op jouw feestje moet je je feestje een thema geven. Laat bijvoorbeeld iedereen verkleed komen in een bepaald thema of laat iedereen in het wit of zwart komen. Zo creëer je saamhorigheid en zullen de grenzen tussen verschillende groepen verdwijnen.

3. Zorg ervoor dat iedereen lekker losjes is

Zorg voor activiteiten op je feestje. Denk bijvoorbeeld aan een spelletje wat laagdrempelig is en waar iedereen aan mee kan doen. Erg leuk, zo leren mensen elkaar ook echt kennen. En ja ook hier werkt het ook weer goed om er een thema avond van te maken.

Creëer sfeer

Dim het licht, creëer sfeer. We willen niet vol in de schijnwerpers staan als er ook onbekende mensen aanwezig zijn op een feestje. We voelen ons gauw ongemakkelijk of bekeken. Zorg dus dat het licht gedimd is en dat er muziek is zodat iedereen ook durft te praten met elkaar.

Als jij deze tips gebruikt voor jouw feestje, dan heb je gegarandeerd succes en zal er nog lang over nagepraat worden. Ik zeg doen!

Feestlocatie

Op zoek naar een leuke feestlocatie? Van trouwlocatie tot bedrijfsfeest, de zalen van De Peerdestal zijn voor diverse gelegenheden geschikt.

BedrijfExpert • december 6, 2017


Previous Post

Next Post