Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Meer sfeer in je woning met een kamer en suite

Wil je meerdere stijlen in één kamer? Dan is een kamer en suite de ideale oplossing. Met een kamer en suite kun je namelijk twee kamers creëren met een eigen stijl. Dit zie je veel terug in herenhuizen en in oude woningen. Je kunt er dan voor kiezen om bijvoorbeeld de woonkamer te scheiden van een keuken met een schuifdeur.

Charme van een kamer en suite

Een kamer en suite werd in de 19e eeuw veelal toegepast in luxere woningen. Dit was in die tijd een standaard. De kamer en suite verdween echter na de Tweede Wereldoorlog bij de wederopbouw. De woningen moesten snel en goedkoop gebouwd worden en daar voldeed een kamer en suite niet aan. Toch werd de charme van een kamer en suite even later weer ontdekt.

Voor welke stijl ga jij?

Wil jij je woning ook voorzien van een kamer en suite? Dan is het belangrijk om te bepalen welke stijl het best bij jouw huis past. Kies je voor glas in loodramen? Of toch normale ramen? En hoe zit het met de deuren? Ga je voor prachtige houten deuren? Of heb je een voorkeur voor stalen deuren. Ook kun je met een kamer en suite oplossing voor opbergruimte creëren in je woning.

Meubelmakerij Wielink: de partner voor een kamer en suite

Wil jij ook graag een kamer en suite oplossing in jouw woning? En ben je nog op zoek naar een geschikte partner? Bekijk dan zeker eens de mogelijkheden van Meubelmakerij Wielink. Zij adviseren je graag over de mogelijkheden en gaan samen met jou op zoek naar een geschikte kamer en suite oplossing. Bij Meubelmakerij Wielink kun je naast kamer en suite oplossingen ook terecht voor een prachtige tafel op maat of andere meubelstukken van hout.

BedrijfExpert • oktober 18, 2018


Previous Post

Next Post