Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Brink Motoren

4 x gedurfde sporten voor kinderen

Is jouw zoon of dochter een echte waaghals? Dan is het wel zo leuk om een bijpassende sport te zoeken. Een sport waarin jouw kind alle energie kwijt kan. Er zijn heel veel sporten om uit te kiezen. Hierdoor zie je soms door de bomen het bos niet meer. Maar wat zijn nou de meest gedurfde sporten voor kinderen? Wij sommen het hieronder graag even voor je op!

Crossen
Echte waaghalzen crossen wekelijks in het bos of op de crossbaan op minicrossers of dirtbikes. Deze stoere motorsport is niet alleen voor jongens, maar ook voor meisjes. Kleine crossers mogen al vanaf 5 jaar deelnemen aan wedstrijden. Deze sport groeit al snel uit tot een grote hobby van velen. Grote bekende crossers als Jeffrey Herlings (wereldkampioen) is begonnen als klein crossertje op de crossbaan. Wordt jouw zoon of dochter de nieuwe wereldkampioen? Brink Motoren is dé leverancier voor alle minibike onderdelen. Verzending door heel Nederland en België.

BMX
Doet jouw zoon of dochter het liever iets rustiger aan? Dan is BMX een goede middenweg. Voor BMX moet je namelijk een echte waaghals zijn. Het is namelijk ontstaan vanuit de motorcross. Kleine fietsen reden regelmatig over de crossbaan. Daar is de sport uit voort gekomen. Het is zelfs een olympische sport geworden! Met een kleine fiets wordt er gereden over een parcours met hindernissen, heuvels en scherpe bochten.F

Rugby
Is jouw kind graag buiten en kan hij/zij slecht stilzitten? Rugby is een sport voor echte durfals. Rugby is een echte teamsport. Hierdoor leert jouw kind goed samenwerken en te spelen met leeftijdsgenoten. Vaak wordt gedacht dat rugby alleen voor jongens is. Niets blijkt minder waar. Er zijn in Nederland ook heel veel meisjes die deze sport beoefenen. Het spel wordt bovendien door heel het land gespeeld.

Freerunning
Freerunning is een zeer zeer spectaculaire en uitdagende sport. Is jouw kind erg sportief en lening? Dan is deze sport uitermate geschikt. Vanaf 6 jaar kunnen kinderen al gaan ‘’freerunnen’’. Het is een sport voor iedereen die houdt van lekker bewegen zonder daarbij hoeven na te denken over allerlei regeltjes. Jouw kind creëert een ultiem gevoel van vrijheid.

BedrijfExpert • oktober 18, 2018


Previous Post

Next Post