Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

De 4 leukste keukentrends van 2018

Natuur. Innovatieve technieken. Monochrome kleuren. Gekleurde spoelbakken. Ben jij ook zo toe aan een moderne keuken? Dan is 2018 jouw jaar! Want één ding is zeker: de keukentrends van dit jaar stellen niet teleur! Dus ben jij op zoek naar de leukste inspiratie? Wij noemen in deze blog vier trends die je niet mag missen!

#1 – Gekleurde spoelbakken

De allerleukste keukentrend van 2018 vinden wij toch echt de gekleurde spoelbak. Een standaard gootsteen van RVS? Die is vanaf nu verleden tijd. Kies in de plaats daarvan eens voor een leuk kleurtje, zoals: goud, wit, zand of zwart! En wil je het helemaal afmaken? Koop dan een bijpassende kraan! Zoveel keuze. Zoveel nieuwe mogelijkheden. Hallo, nieuwe droomkeuken!

#2 – Natuur in de keuken

Een andere trend die wij helemaal geweldig vinden is het terugbrengen van de natuur in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan indoor gardening. Kweek eigen groenten en kruiden, zoals: bieslook en peterselie, tussen de bestekbakjes. Of ga voor een exotische look, door gebruik te maken van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan beton, grof hout en onbehandeld staal. Er is zoveel mogelijk!

#3 – Monochroom

Monochrome keukens – ook wel ton sur ton genoemd – zijn helemaal hot en happening. Keukenkastjes. Keukenblad. Achterwand. Vloer. Allemaal in één kleurtint. Saai? Echt niet! Je creëert namelijk speling in het gebruik van verschillende materialen en structuren. Combineer organisch met strak. Of hard met zacht. En het resultaat? Een keuken die rust en eenheid uitstraalt.

#4 – Innovatieve afzuiging

Ben jij die grote afzuigkappen boven het fornuis ook zo zat? Dan heeft 2018 goed nieuws voor jou! De subtiele, geïntegreerde afzuigkap is namelijk helemaal doorgebroken! Vanaf nu vindt de afzuiging plaats in jouw werkblad. Ja, je hoort het goed! Onmisbaar in keukens met een strak design. En weet je wat fijn is? Ze zijn voor elk budget in huis te halen!

Wil je binnenkort een nieuwe keuken laten plaatsen? Doe dan inspiratie op met de nieuwste keukentrends van 2018! Wat dacht je bijvoorbeeld van een monochrome keuken of één met een natuurlijke vibe? En waarom kies je niet gelijk voor een gekleurde spoelbak of een innovatieve afzuiging? Op zoek naar meer inspiratie voor keukens in Dronten? Wij zijn absoluut fan van Bos Keuken Unique!

BedrijfExpert • oktober 2, 2018


Previous Post

Next Post