Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Bronzen beeldjes

Brons is een veelgebruikt materiaal voor het maken van prachtige beelden. Vandaag de dag zijn veel mensen op zoek naar een bronzen beeldje om een vleugje elegantie toe te voegen aan hun inrichting. Ben jij ook op zoek naar een bronzen beeldje dat jouw inrichting een extra touch geeft? Of wil je een bronzen beeldje cadeau doen? In deze blog vertel ik je meer over de bronzen beeldjes van Kunstpakket. Bij Kunstpakket hebben ze meer dan 375 soorten bronzen beeldjes. De kans is dus groot dat er ook voor jou iets moois tussen zit!

Persoonlijk tintje

Bronzen beeldjes zijn verkrijgbaar in diverse maten en in meerdere prijsklassen. Wil je een persoonlijk tintje aan een bronzen beeld geven? Je hebt de mogelijkheid om een bronzen beeldje te laten graveren. Dit maakt het bronzen beeldjes nog persoonlijker en bijzonder. Weet jij al wat voor type bronzen beeld je wilt? Of heb je echt geen idee wat je aan een ander moet geven? Laat je dan inspireren door de verschillende bronzen beeldjes van Kunstpakket.

Populaire beeldjes

Bronzen beeldjes zijn erg gewild en dat komt met name door de kostbare uitstraling waarbij kunstzinnigheid tot in detail kan worden weergegeven. Bij Kunstpakket kun je ook een bronzen beeld voor in de tuin kopen. Tuinbeeld Passionata is een beeld met een hoogte van 1 meter en 33 cm.

Bronzen beeld kopen?

Ben je al benieuwd geworden naar de bronzen beeldjes van Kunstpakket? Kijk dan alvast op de website! Wil je een bronzen beeld kopen bij Kunstpakket? Plaats eenvoudig een bestelling op de website. Bij het bestelproces kun je er ook voor kiezen om het beeld te laten graveren. Na de bestelling ontvang je meteen een bevestigingsmail. Je kunt er ook voor kiezen om het bronzen beeld eerst te bekijken bij Kunstpakket. Wil je het beeld eerst bekijken? Maak dan eerst even een afspraak.

Contactgegevens Kunstpakket

Adres:
Heinsiuslaan 26
3843 WT Harderwijk
E-mail: info@kunstpakket.nl
Telefoon: 0341-706844
Website: www.kunstpakket.nl

Meer informatie over Kunstpakket: Kunstpakket is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogwaardige bronzen bestellen. De beelden zijn ambachtelijk gemaakt en kunnen worden voorzien van een tekstplaatje. Wanneer je op de website van Kunstpakket een bronzen beeldje bestelt, ontvang je dit beeldje binnen 2 werkdagen in huis.

bronsbronzen beeldjesinterieur

BedrijfExpert • maart 10, 2017


Previous Post

Next Post