Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Zo blijf je fit aan het werk

Sportvoornemens zijn soms lastig vol te houden. Vooral na een zware dag op kantoor. Dus waarom ga je niet bewegen tijdens het werken? Met een bureaufiets kun je calorieën verbranden en werken tegelijkertijd. Je vangt dus twee vliegen in één klap.

De voordelen van een bureaufiets

Een bureaufiets zorgt voor:

 • Minder verzuim
  Het is een algemeen gegeven dat sporten goed voor je gezondheid is. Maar sporten kan ook je carrière een positieve boost geven. Onderzoek wijst uit dan bedrijven minder verzuim hebben door vitale medewerkers. Met bureaufiets besteed je aandacht aan de vitaliteit van je medewerkers en dat heeft een positief effect op het verzuim binnen je bedrijf.
 • Verhoging productiviteit
  Als werkgever wil je optimale prestaties. De productiviteit van je medewerkers verbeteren, is één van de succesfactoren van je bedrijf. Hierbij gaat het niet alleen om hard werken, maar ook om slimmer en prettiger werken. Een bureaufiets is een slimme en eenvoudige manier om de productiviteit van je werknemers te verhogen. Door beweging kan bloed en zuurstof de hersenen beter bereiken en dat zorgt voor een actiever brein. Een actiever brein is niet alleen productiever, maar ook creatiever.
 • Minder overgewicht en fysieke en psychische klachten
  Met een bureaufiets ga je meer bewegen. Door meer te bewegen, verbrand je lichaam meer energie. Beweging is niet alleen nodig om af te vallen. Het heeft nog veel meer voordelen:
  – Goede conditie van hart- en bloedvaten.
  – Minder lichamelijke klachten, zoals: nek-, schouder- en/of rugklachten.
  – Minder snel moe. De kans op bijvoorbeeld burn-outs wordt verkleind.
 • Betere werksfeer, hogere tevredenheid
  En last but nog least, je wordt gelukkig door beweging. Je lichaam maakt tijdens het bewegen de stof endorfine aan en dat zorgt voor een gelukkig gevoel. Dit heeft een positief effect op de werksfeer en de tevredenheid van werknemers.

Kortom: haal het beste uit je personeel naar boven met behulp van een bureaufiets. Op deze website vind je naast bureaufietsen, zit sta bureaus en nog meer interessante kantoormeubelen.

BedrijfExpert • maart 23, 2017


Previous Post

Next Post