Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Maak je tuin lenteklaar!

Het voorjaar staat weer voor de deur! De hoogste tijd om plannen te maken voor de tuin, want als straks de zon weer gaat schijnen willen we volop kunnen genieten. Geen groene vingers? Dan laat je dit uiteraard over aan tuinexperts, maar echte tuinliefhebbers doen het natuurlijk zelf. Van zaaien tot planten en van snoeien tot een moestuin onderhouden, de doe-het-zelvers hebben goed gereedschap nodig.

Een goed begin is het halve werk

Mag je graag tuinieren en onderhoud je je tuin dan ook zelf? Dan is het handig het juiste tuingereedschap binnen handbereik te hebben. Goed tuingereedschap helpt je je tuin netjes te houden, zodat het gras niet groener is bij de buren.

Voor iedere klus het juiste tuingereedschap

Of je nu een kleine of grote tuin hebt, tuingereedschap heb je nodig om jouw tuin netjes en opgeruimd te houden. Heb je een grasveld? Dan is een grasmaaier een must. Van handmaaiers tot zitmaaiers, het aanbod grasmaaiers is oneindig. Dat geldt niet alleen voor grasmaaiers, maar ook voor andere tuinklussen is er een uitgebreid aanbod tuingereedschap. Bijvoorbeeld voor het snoeien van de heg of het wegblazen van de bladeren in je tuin. Benieuwd naar welk tuingereedschap het beste past bij jouw klus? Neem dan contact op met een expert op het gebied van tuingereedschap, bijvoorbeeld: Handelsonderneming Onrust. Iedere klus is eenvoudig te klaren met het juiste tuingereedschap.

Tuinieren doe je zo!

Voordat je je tuin klaar gaat maken voor een nieuw voorjaarsseizoen vol buitenleven willen we je nog even de volgende tips meegeven:

  • Fijn hè dat lentezonnetje? Minder fijn is het onkruid dat flink groeit door het lentezonnetje. Wees verspreiding van het onkruid daarom voor en start snel met wieden van deze ongewenste gasten in de tuin.
  • In het voorjaar komt de vijver langzaam weer tot leven. Zodra er geen kans meer is op bevriezing, kun je de vijver en filters schoonmaken.
  • Maart is de ideale maand om je rozen en hortensia’s te snoeien. Hiermee bevorder je nieuwe groei. Wie wil dat nou niet?
  • Het is tijd voor meer kleur in je tuin! Zorg voor een mix van voorjaarsplanten. Denk hierbij aan tulpen, narcissen, krokussen en hyacinten. Zo maak je van je tuin een echte eyecatcher.

BedrijfExpert • maart 10, 2017


Previous Post

Next Post