Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

interieur

4 voordelen van een fauteuil in huis

Een fauteuil is helemaal hip en happening deze tijd én een must-have voor ieder interieur.
Bij de gedachte aan een fauteuil denk je wellicht aan je opa of oma die altijd in die stoffige stoel zit, maar dat is vandaag de dag niet meer het geval. De fauteuils vandaag de dag zijn prachtige en moderne stoelen in diverse kleuren, maten en materialen. Daarnaast wordt het relaxen met de technologie van tegenwoordig ontzettend eenvoudig. 

Een heerlijk plekje

Wat is er nou lekkerder dan thuiskomen na een vermoeiende dag en vervolgens heerlijk in je eigen stoel te ploffen?! Op een bank ga je al gauw onderuitgezakt liggen, wat erg slecht is voor je rug. Bij een goede stoel hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wil je liever toch kunnen liggen? Schaf dan bijvoorbeeld een leuke poef of een bijpassende hocker aan. Met een poef of hocker voor je fauteuil kom je ook helemaal in de relaxmodus en kun je lekker languit liggen.

Verstelbaarheid

Wanneer je het ultieme gevoel van comfort wilt beleven, kun je het beste gaan voor een verstelbare fauteuil. Kies je voor een elektrisch verstelbare stoel? Dan zet je deze met slechts één druk op de knop in jouw favoriete positie. Daarnaast zijn er ook handmatig verstelbare fauteuils beschikbaar. Deze zet je zelf eenvoudig in jouw favoriete stand brengen.

Draaibaar

Wil je een fijne, maar ook praktische stoel? Ga dan voor een draaifauteuil. Dit is werkelijk een van de fijnste uitvindingen ooit. Het zit lekker én je kunt makkelijk schakelen tussen diverse ruimtes. Zo kijk je het ene moment nog lekker tv en voer je het andere moment een gesprek met je partner die in de keuken is. En dat allemaal vanuit je luie stoel. 

Eindeloze mogelijkheden

Het leuke aan een fauteuil is dat je alle kanten op kunt. Stoer leder, zacht stof of misschien wel een chique velvet stoel? Deze stof is natuurlijk dé trend van 2020. Ben je hier niet zo’n fan van? Wees gerust, de keuze is namelijk reuze! Dat is natuurlijk ideaal, want zo is er altijd voor ieder wat wils te verkrijgen in diverse materialen en kleuren. 

Ben je al net zo enthousiast geworden als wij? En wil het liefst vandaag nog op zoek naar een mooie fauteuil? Kom dan gerust langs bij Bastiaansen Wonen. Is deze woonwinkel nabij Breda voor jou iets te ver? Bekijk de webshop dan eenvoudig online! 

BedrijfExpert • april 10, 2020


Previous Post

Next Post