Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

3+1 bijzondere merken voor je meubels

Ben je op zoek naar nieuwe meubelen voor je woning? Wellicht ben je mogelijk net verhuisd of wil je je woonkamer eens opnieuw inrichten. Dan mag je online gaan kijken naar nieuwe meubelen. De meeste vrouwen vinden dit heerlijk en kunnen uren spenderen aan het vergelijken van diverse meubelen. Mannen hebben hier doorgaans wat minder geduld voor. Daarom hebben wij speciaal voor alle mannen (en ook de vrouwen met weinig geduld) een aantal bekende merken op een rij gezet. Zo heb je nog sneller je nieuwe woonkamer gevuld!

Leolux
Ben je op zoek naar een luxe design-bank of zoek je naar een mooie stoel? Shop dan een item van het merk Leolux. Dit merk is niet erg goedkoop maar hiermee scoor je wel een aantal unieke meubelen. Bijvoorbeeld de hoekbank Bellice, dit is een bank die zowel in het oog springt als genoeg ruimte biedt voor voldoende comfort.

M-line
Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Lekker slapen kun je zeker op een bed van M-line. Deze unieke boxsprings zorgen ervoor dat je comfortabel kan liggen. De matrassen zijn zo opgebouwd dat je ligt op een soepele toplaag. Daaronder zorgt speciaal schuim voor een goede ondersteuning van het lichaam.

Eigen meubels op maat
Wil je echt unieke meubelen in je woonkamer hebben? Meubelen die echt alleen jij hebt? Dan kun je kiezen voor meubels op maat. Er zijn diverse bedrijven die zich meester hebben gemaakt in het maken van meubelen op basis van doorgegeven centimeters. Zo verbaas je je vrienden en familie volledig, unieke meubelen die zij nog nooit eerder hebben gezien.

Spectral
Hou jij van een strak design en vind je zwevende tv-kasten mooi? Dan zijn de producten van Spectral helemaal jouw ding. Deze tv-kasten passen met name in de moderne woonkamer. Het strakke design zorgt voor een mooie look. De modellen zijn ook zo gefabriceerd dat de bekabeling compleet kan worden weggewerkt.

BedrijfExpert • maart 15, 2019


Previous Post

Next Post