Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

5 voordelen van het rijden in een Dodge Ram

Denk je erover na om een dodge ram aan te schaffen? Dit type auto ken je waarschijnlijk uit een Amerikaanse serie. Deze grote auto’s worden met name in Amerika gebruikt omdat inwoners daar vaak lange afstanden moeten afleggen. Maar de bekende Dodge Rams zie je de laatste jaren ook steeds vaker in Europa, en dus ook Nederland. Waarom zou je een dodge ram aanschaffen? Wij hebben een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet!

Veel ruimte
Een dodge ram staat natuurlijk bekend om zijn grote formaat. Ben je op zoek naar een auto met veel ruimte? Met een dodge ram beschik je over een sportieve auto waar ook je gezin of vriendengroep in past. Twee vliegen in één klap. Ga je met een heel voetbalteam op pad? Dan kun je zelfs de laadruimte achterin nog gebruiken om een aantal teamgenoten mee te vervoeren. Dit uiteraard wel met een gepaste snelheid.

Veel vermogen
De verschillende dodge rams  die te koop staan in Nederland beschikken doorgaans over veel vermogen. Ideaal voor mensen met een sportieve rijstijl. Bijvoorbeeld de Dodge Ram 1500, dit model beschikt over een vermogen van 394 pk. Zo weet je zeker dat je lekker snel kan optrekken en door niemand makkelijk zal worden ingehaald.

Je kan een dodge ram leasen
Dodge rams beschikken doorgaans wel een flinke aanschafwaarde. Denk hierbij al gauw aan 40.000 of 50.000 euro. Dat heeft natuurlijk niet iedereen zomaar op de plank liggen. Niet erg vermogend maar toch in een dodge ram willen rijden? Dan kan je ook zo’n auto leasen. Maandelijks een bedrag betalen maar ondertussen al genieten van je nieuwe auto.

Veel trekgewicht
Vervoer je regelmatig spullen in bijvoorbeeld een aanhangwagen? Of moet je binnenkort een familielid helpen met een verhuizing? Een dodge ram beschikt over veel trekgewicht, hierdoor kun je een grote aanhangwagen achter de auto gebruiken. Ideaal voor het wegbrengen van spullen naar de vuilstort. Door het gewicht van de auto is het gebruik van een aanhangwagen ook relatief veilig.

Voeren van een grijs kenteken
Bij sommige modellen is het mogelijk om een grijs kenteken te voeren bij je Dodge ram. Dit zorgt voor verschillende financiële voordelen. Bijvoorbeeld scheelt het qua BPM behoorlijk bij de aanschafwaarde. Daarnaast kan het er ook voor zorgen dat je minder wegenbelasting betaald. Goed om eens uit te zoeken dus.

Dodge rams

BedrijfExpert • maart 14, 2019


Previous Post

Next Post