Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Maaltijdshake

Maaltijdshake gebruikershandleiding voor dieetgangers

Het is ons opgevallen dat steeds meer personen in Nederland het zogenaamde maaltijdshakes dieet volgen. Voor lezers die hier nog niet bekend mee zijn. Dit dieet houdt in dat men een maaltijd per dag vervangt door een shake. Dit is niet zo maar een shake. Het is zeker geen ongezonde Amerikaanse milk shake. En het is ook geen bodybuilders eiwit shake. Nee het is meer een health shake, een gezonde drank die je tot je kan nemen in vervanging van een maaltijd. De maaltijd shakes als het goed is, dienen vol te zitten van mineralen, vitamines, vezels, en ook de macro nutriƫnten zoals eiwit, en goede koolhydraten en vetten.

Met een eiwitshake van een bodybuilder is het bijv. zo dat deze louter eiwit bevat. En dus niet een volwaardige maaltijdvervanger kan zijn. Gegarandeerd dat je na een puur uur ontzettende honger krijgt. Dat is niet het geval bij een maaltijdshake.
De maaltijdshake heeft populariteit gewonnen bij de Nederlandse afvallers, omdat het zo makkelijk in gebruik is. Je scheurt een sachet open, je doet de inhoud in een drankje of yoghurt. En je neemt het tot je. En klaar is kees. Soms heb je tussen de middag gewoonweg geen tijd om een uitgebreide gezonde lunch klaar te maken.

Het meest belangrijk is de juiste shake vinden. Helaas zijn er veel shakes op de markt die niet de real deal zijn. Die vol zitten met kunstmatige suikers bijv. Neem vooral niet de maaltijdshakes van de grote drogisterijen van Nederland. We zullen ze niet bij naam noemen in dit artikel. Maar eentje begint met de letter K en de andere met de letter E. Uit testen door experts bleek dat deze shakes van deze drogisterijen vol met suiker zitten, en verder geen voedingswaarde.

De shake die als beste uit de test kwam is Be-Slank. Deze shake zit ook boordevol superfoods zoals ginseng en de maqui bes. En geen rotzooi zoals e-nummers en kleurstoffen. Lees de verpakking goed voordat je besluit voor een merk te gaan.

Het fijne met maaltijdshakes is ook dat er smaakjes zijn voor iedereen. Van aardbei tot cappuccino tot en met karamel fudge. Voor iedereen is er wel wat wils. Maar smaken verschillen. Je kunt bijv. op deze webpagina lezen van ervaringen omtrent de smaak van voorgangers.

BedrijfExpert • mei 13, 2019


Previous Post

Next Post