Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Een arbeidsdeskundig onderzoek

Als uw werknemer al lange tijd ziek thuis zit, wilt u hier uiteraard meer duidelijkheid over. Kan hij/zij nog wel in de organisatie werken? Moet hij misschien een andere functie binnen het bedrijf gaan vervullen? Of is er geen mogelijkheid meer voor hem/haar binnen de organisatie? Op al deze vragen krijgt u antwoord door het arbeidsdeskundig onderzoek van Adxpert. Door het arbeidsdeskundig onderzoek krijgt u alle duidelijkheid die u maar wilt om op een goede manier verder te gaan.

Waarom een arbeidsdeskundig onderzoek?
Zoals u net al heeft gelezen geeft een arbeidsdeskundig onderzoek veel duidelijkheid over hoe het nu verder moet. Omdat het voor zowel u als werkgever, als voor de werknemer niet leuk is dat de werknemer ziek is willen jullie uiteraard graag een goede oplossing. En daar helpen wij u dus mee! Wij gaan op zoek naar de perfecte oplossing voor jullie allebei, stel dat er uit het onderzoek komt dat de werknemer helaas niet meer werkzaam kan zijn binnen uw organisatie, is het nog niet afgelopen! Dan gaan wij met onze ervaren coaches op zoek naar een geschikte werkplek buiten uw organisatie. Een arbeidsdeskundig onderzoek is verplicht (door de wet verbetering poortwachter) Dit wordt gecontroleerd door de UWV. De UVW legt zelfs een loonsanctie op als een arbeidsdeskundig onderzoek te laat is ingezet. Daarom kunt u er maar beter op tijd bij zijn!

Hoeveel tijd neemt een arbeidsdeskundig onderzoek in beslag?
Omdat wij van Adxpert begrijpen dat u natuurlijk zo snel mogelijk antwoord wilt hebben op al uw vragen, hebben wij binnen 5 dagen na het aanvragen onderzoek het onderzoek al uitgevoerd. Vervolgens heeft u binnen 5 dagen het conceptrapport van het arbeidsdeskundig onderzoek al in uw bezit. Dit komt er dus op neer dat het arbeidsdeskundig onderzoek maar 10 dagen in beslag neemt! Na aanleiding van het onderzoek gaan wij samen met u bespreken wat uiteindelijk de beste oplossing voor u en uw werknemers is.

Dus waar wacht u nog op! Vraag nu op onze site (www.adxpert.nl) een geheel vrijblijvende offerte op voor het arbeidsdeskundig onderzoek en binnen 2 weken heeft u al alle duidelijkheid die u maar wilt!

BedrijfExpert • februari 20, 2017


Previous Post

Next Post