Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Oefentherapie mensendieck in Amstelveen

Wij mensen, bewegen de hele dag door. Iedereen heeft een eigen houding en kan hieraan herkent worden. Dit is niet erg, juist goed. Behalve als u door uw houding of door uw manier van lopen last krijgt van uw rug of nek. Misschien merkt u de laatste tijd dat u steeds vaker en heviger pijn krijgt aan uw rug en nek en u weet niet wat u verkeerd doet. Dan bent u bij Mensendieck in Amstelveen op het juiste adres! Ik spoort door middel van onderzoeken de oorzaak op van uw klachten zodat u hier zo snel mogelijk vanaf komt.

Wat is mensendieck in Amstelveen?
U heeft uit de vorige alinea al kunnen opmaken dat ik therapie geef voor klachten die voornamelijk veroorzaakt worden door een verkeerde lichaamshouding of door een verkeerde manier van lopen. Ik geef ook therapie voor klachten die veroorzaakt worden door spanning of door zwangerschap, want zoals u misschien wel weet kunnen daar ook veel klachten van komen. Dan kijk ik samen met u hoe u het beste kan bewegen met uw zwangerschapsbuik zodat u een fijne zwangerschap ervaart! De therapie begint met een geheel vrijblijvende en bovendien gratis intakegesprek, tijdens dit gesprek doen we dan ook al een onderzoek waardoor wij erachter komen wat de oorzaak van uw klachten is. Op dit gesprek maak ik dan foto’s en filmpjes ( met uw toestemming) waardoor u zelf beter kunt zien wat er mis gaat, en daar dan ook bewuster van wordt. Na aanleiding van het intakegesprek maken we samen een behandelplan waarin de doelen komen te staan die u wilt behalen

Waar is de oefentherapie mensendieck?
Bij Freedom in Motion kunt u terecht voor behandelingen oefentherapie mensendieck in Amstelveen en de omgeving. Maar dit kan ook op een locatie waar u zich het meeste bevindt zoals thuis of op het werk. Hierdoor zien we ook wat er daar mis gaat en kunnen we daar ook aan werken. Het is natuurlijk ook mogelijk om naar onze praktijk in Amstelveen te komen voor groep- of privélessen voor de mensendieck therapie. .

Meld u snel aan op www.freedominmotion.nl voor het gratis intakegesprek en kom ook van uw klachten af!

BedrijfExpert • februari 20, 2017


Previous Post

Next Post