Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Kies voor een telefooncentrale in de cloud!

Een telefooncentrale op locatie? Tegenwoordig is dat helemaal niet meer nodig! Ook die telefooncentrale kan namelijk gewoon in de cloud! Dit wordt ook wel hosted telefonie genoemd. Ben jij al bekend met de online telefooncentrale? In dit blog lees je onder ander meer over de voordelen van een telefooncentrale in de cloud. Daarnaast geef ik ook aan bij welke partij je terecht kunt voor hosted telefonie.

Hosted telefonie

Eenvoudig aan te passen

Een belangrijk voordeel van hosted telefonie is dat je de telefooncentrale continu kunt veranderen. Wanneer er bijvoorbeeld meer medewerkers in dienst komen, kun je de centrale ook weer aanpassen. Zo kan iedereen gewoon gebruik maken van de telefooncentrale. Ideaal toch? Niet voor niets passen heel veel bedrijven hosted telefonie al toe.

Via welk apparaat wil jij communiceren?

Verder heb je met hosted telefonie de mogelijkheid om via allerlei verschillende apparaten te communiceren. Of je nou achter een pc zit, een iPad in de handen hebt of een laptop op schoot, met hosted telefonie ben je altijd en overal bereikbaar! Wanneer je als bedrijf kiest voor hosted telefonie betaal je per gebruiker. Je betaalt dus nooit te veel!

Ontdek de voordelen van hosted telefonie

Zie jij het ook wel zitten om over te stappen op hosted telefonie? Laat je dan informeren door bijvoorbeeld Voip4all. Dit bedrijf biedt passende telecom services aan zowel grootzakelijke als MKB-bedrijven. Ontdek de voordelen zelf!

BedrijfExpert • april 3, 2018


Previous Post

Next Post