Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Vergaderlocatie in de kop van Overijssel

Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie voor jou en je collega’s? Even weg uit de ruimte waar je al zoveel uren per week zit? Maak dan gebruik van een externe vergaderlocatie. Het liefst wil je een vergaderlocatie dat op een rustige plek ligt, omringd door een mooie natuur. Bij Weidevol kun je op een rustige plek vergaderen in Zwartsluis. Het gebouw ligt in de prachtige omgeving van de Wieden en de Weerribben. Het welbekende gebied in en rondom Giethoorn. Meer weten?

Vergaderen nabij Meppel
Zoek je een inspirerende vergaderplek nabij Meppel? Kies dan voor Weidevol, dit is een grote boerderij langs de dijk tussen Vollenhove en Zwartsluis. De boerderij waarin ook de moderne vergaderruimte is gevestigd, valt midden in het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit is een welbekend park uit de kop van Overijssel. Zo kun je op een rustige en inspirerende manier vergaderen met je collega’s. Vroeger leefden bepaalde agrariërs op gespannen voet met de natuur, terwijl Weidevol deze juist volledig omarmt.

Op een rustige plek vergaderen
De vergaderlocatie van Weidevol is ideaal bereikbaar vanuit de regio. Werk je in Zwolle, Staphorst, Meppel of Steenwijk? Probeer dan eens deze inspirerende vergaderlocatie uit! Je steunt hiermee ook nog een lokaal biologisch melkveebedrijf en het gezelschap van Natuurmonumenten. Bij Weidevol beleef je een mooie en inspirerende dag op het platteland. Naast het gebruik van de vergaderlocatie kun je ook gebruik maken van een teambuilding dag. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Even de drukte ontvluchten?
Even een dagje weg van de stad of de dagelijkse sleur op kantoor? Je kunt de vergaderruimte in Zwartsluis ook ideaal combineren met een bezoek aan de nabij gelegen natuur. Maak er een inspirerend teamuitje van met je collega’s! In het natuurgebied De Wieden kun je een mooie wandel- of fietstocht maken met je collega’s. Direct meer informatie of in contact komen met Weidevol? Bel dan naar 06-2948 9793.

Weidevol
Oppen Swolle 23
8064 PZ Zwartsluis
Telefoon: 06-2948 9793
info@weidevol.nl

BedrijfExpert • april 4, 2018


Previous Post

Next Post