Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

Een huis in Kampen

Ben je op zoek naar een nieuwe woning in de omgeving van Kampen? Dan is het slim om het aanbod aan beschikbare woningen te controleren. Er zijn verschillende makelaars te vinden in de regio Kampen waaronder Meuleman Makelaardij. Meuleman Makelaardij is één van de bekendste makelaars uit de regio. Zoek je naar een makelaarskantoor met een vrouwelijke touch? Dan ben je bij Meuleman Makelaardij aan het juiste adres. Hier werken bij VastgoedCert beëdigde en gecertificeerde makelaars.

Huis verkopen of verhuren
Meuleman Makelaardij kan je helpen bij het verhuren of verkopen van je huis. Het kan als eigenaar lastig zijn om altijd objectief te blijven. Je wilt natuurlijk graag een woning kopen en kan daarin soms de realiteit uit het oog te verliezen. Meuleman Makelaardij realiseert dit proces door eerst te starten met een vrijblijvend gesprek in ons kantoor aan de Vloeddijk in Kampen. Hierna volgt een deskundig vooronderzoek om een waardebepaling van het huis te doen.

Taxatie woning
Wil je je woning laten taxeren? Meuleman Makelaardij kan je verschillende vormen van taxatie aanbieden. Waar moet je dan aan denken? Nieuwe hypotheken, het oversluiten van een hypotheek, boedelscheiding of het oversluiten van een hypotheek. Daarnaast kunnen ze je ook helpen bij een opgave aan de belastingdienst. De diensten nogmaals in vogelvlucht:

  • Verkoop
  • Aankoop
  • Taxaties
  • Verhuur

Contact opnemen
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op via: 038 – 332 24 04. Daarnaast kun je ook mailen naar info@meulemanmakelaardij.nl. Wie weet woon jij dan binnenkort in een nieuwe woning in Kampen. Onze makelaars in Kampen helpen je graag verder.

BedrijfExpert • december 20, 2017


Previous Post

Next Post