Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

4 redenen om voor een privéchauffeur te kiezen

Met een privéchauffeur kun je je richten op andere zaken dan de weg. Het maakt het mogelijk om onderweg te werken of juist te ontspannen. In dit blog lees je welke voordelen het huren van een privéchauffeur nog meer biedt!

1. Je kunt je tijd een stuk efficiënter besteden

Door een privechauffeur te huren bespaar je een hoop tijd. Als je 1 uur moet rijden om op je werk te komen, besteed je 2 uur per dag aan niks doen. In het kader van tijd is geld, kun je deze tijd een stuk efficiënter besteden. Zo kun je onderweg gemakkelijk je mails wegwerken, telefoontjes plegen en je afspraken voorbereiden.

2. Je hoeft geen parkeerplek te zoeken

Heb je een afspraak buiten de deur? Dan kan parkeren – zeker in de stad – een absolute ramp zijn. Waar is de dichtstbijzijnde parkeergarage en hoever is het lopen? Een privéchauffeur zet je netjes voor de deur af, zodat jij je hier niet druk over hoeft te maken. Daarnaast bespaart het ook weer tijd, waardoor je later naar de afspraak kunt vertrekken!

3. Je kunt prima genieten van dat extra glas wijn of bier

Wil je lekker van een extra glas alcohol genieten tijdens een zakendiner, jubileum, receptie of feest? Dan biedt een privéchauffeur uitkomst. Je weet dat je aan het einde van de avond door de chauffeur wordt opgehaald, waardoor je de verantwoordelijkheid om veilig thuis te komen lekker uit handen geeft. Dit zorgt voor een ontspannen avondje uit

4. Een privéchauffeur zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk op de juiste bestemming komt

Jij bent gespecialiseerd in jouw werkzaamheden. Dat geldt voor een privéchauffeur ook. Hij kent de weg goed, omdat dat zijn baan is. Daarnaast brengt hij je zo snel mogelijk naar elke locatie, houdt hij rekening met de drukte in spitsuren en kent alternatieve routes om files te omzeilen.

Waar vind ik een professionele privéchauffeur?

Wil jij ook genieten van de vele voordelen van een privéchauffeur? Huur dan een privéchauffeur via Corée Chauffeursdiensten. De professionele privé- en studentchauffeurs van CCD brengen je naar elke gewenste bestemming. Comfortabel, representatief en efficiënt!

BedrijfExpert • juli 30, 2018


Previous Post

Next Post