Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

Giethoorn; het Hollandse Venetië

Steeds meer toeristen weten de weg naar Giethoorn te vinden. En dat is niet zo gek, want in het kleine waterstreekdorpje in de kop van Overijssel is genoeg te beleven. Voor jong en oud en voor elk budget! U vindt er grachten, boogbruggetjes, vele waterwegen en punters. Giethoorn wordt niets voor niets het Hollandse Venetië genoemd.

Overnachten in Giethoorn

Giethoorn is de bestemming voor een ontspannen en onbezorgd dagje uit of weekendje weg. Bijvoorbeeld met uw partner, familie of vrienden. Wilt u overnachten in het Hollandse Venetië? Dat kan op verschillende manieren, waaronder bungalows Giethoorn, groepsaccommodaties Giethoorn , hotels Giethoorn en campings Giethoorn.

De leukste activiteiten

Liefhebbers van de natuur kunnen hun hart ophalen in Giethoorn. Het vele groen in de omgeving nodigt uit tot uren fietsplezier. Volg een fietsroute door Giethoorn en omgeving en bewonder de prachtige natuur. Denk aan: karakteristieke dorpen, oude molens, bloemrijke weides en schitterende rietkragen.

Of wat dacht u van een dagje varen? Door Giethoorn zijn verschillende vaarroutes die u langs mooie bezienswaardigheden brengen. Onderweg zijn er genoeg picknickplaatsen waar u heerlijk van uw lunch kunt genieten in de vrije natuur. Combineer varen in Giethoorn met een vaartocht door het Nationaal Park Weerribben-Wieden en spot de typische moerasbewoners. Nog een aanrader is om met de boswachter het gebied te verkennen!

Culinaire hoogstandjes

Ontdek de lokale keuken en ga naar de lekkerste culinaire bestemmingen in Giethoorn. Een bezoek aan de plaatselijke markt en wijngaarden en eten in een restaurant in Giethoorn geeft u inzicht in het dagelijkse leven van de plaatselijke bevolking. Er zijn genoeg eetgelegenheden in het wereldberoemde dorp, waaronder een restaurant met twee Michelinsterren!

Giethoorn is in elk seizoen bijzonder, ook in de winterperiode is er genoeg te beleven. Dus waar wacht u nog op? Maak kennis met het Hollandse Venetië! WaterReijk Marketing kan u daarbij helpen. Onderstaand de contactgegevens.

Waterreijk

WaterReijk Marketing
Website: www.waterreijk.nl
Contactformulier: www.waterreijk.nl/contact

BedrijfExpert • september 22, 2016


Previous Post

Next Post