Focus on Values

De blogsite voor bedrijven met een focus op waarde!

0

Volop romantiek in de winter

Voor een beetje romantiek in de winter hoeft u echt niet naar Parijs. Maak een heerlijke lange winterwandeling door bijvoorbeeld de Veluwse Woestijnen of de Schoorlse Duinen. Eenmaal thuis rust u met uw partner uit op de bank met een kop warme chocolademelk voor de openhaard. Want wat kan er nou op tegen de sfeer en romantiek van een echte houtkachel?

Borrelen voor de openhaard

Wilt u tijdens de koudere maanden genieten van sfeervolle warmte, een prachtig vlammenspel en het geluid van knapperend openhaardhout? De keuze is groot en er zijn verschillende types kachels, waaronder hout- en pelletkachels. Het is de oplossing om op een veilige, milieuvriendelijke en gezonde manier uw huis te verwarmen. Kortom: genoeg goede redenen voor een avondje gezellig borrelen voor de openhaard.

Hout- en pelletkachels

Houtkachels zijn voorzien van een deur met glasruit. Hierdoor kunt u gemakkelijk het hout bijvullen, geeft uw kachel veel stralingswarmte af en heeft u goed zicht op het vlammenspel. Pelletkachels kunnen net zoals een gas of elektrische verwarming thermostatisch worden geregeld. Dat heeft als voordeel dat u een constante temperatuur in uw woonkamer kunt creëren.

Op zoek naar een kachelspecialist?

Koop een kachel met het vermogen dat aansluit bij uw situatie. Kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Het is verstandig u te laten adviseren door een ervaren kachelspecialist. U krijgt dan de volledige technische uitleg. Daarnaast kan een kachelspecialist de levering en installatie voor u verzorgen. Kachelkoning.nl is zo’n adres. Het is de kachelspecialist uit Groningen, waar u onder andere terecht kunt voor een houtkachel uit Groningen en pelletkachel uit Groningen. Onderstaand de contactgegevens.

 

Kachelkoning

 

Kachelkoning
Het Aanleg 3
9951 SJ Winsum (Groningen)

Telefoon: 06 – 33 73 04 13
E-mail: info@kachelkoning.nl
Website: www.kachelkoning.nl

 

BedrijfExpert • september 15, 2016


Previous Post

Next Post